Bilder På Lillen

Eftersom många har frågat efter bilder på lillen så kommer de lite:)


Här är han 5 månader.




4 månader.


Yoda och Nano. Kolla så liten Yoda är!



Sover med sin scarfs.


8 veckor gammal bara.

Nä nu pallar jag inte ladda upp fler nu. Datan är otroligt seg. Kommer fler senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidsfördriv!

Hittade tidsfördriv på Malins sida, och kände tja.. Jag har verkligen inget bättre för mig iheller, så varför inte.


Lovar du att svara ärligt på dessa frågor?
Absolut!


Smeknamn:
Vicke, Vickelus. Eller som vissa andra föredrar....Negerjävel.Haha


Låt som när du är ledsen sörjer till?:
Det måste bli Lifehouse låtar. Tex Broken. Närmast hjärtat.


Beroende av:
Ciggaretter, chips, Nano


Vad tror folk om dig?:
Hmm.. Vill inte veta de egentligen. Det ända jag har hört är "Bitch". Men annars tror jag att folk tycker att jag är ganska snäll och ödmjuk. Kanske att jag är kass på att svara i telen, trött för det mesta, ej tolerant.


Stämmer det?: 
Ja, det gör ju det.


Vad får du oftast komplimanger för?:
Jätte olika! Från främlingar så blir det väl mer för utseendet, eftersom dom inte lägger nån vikt vid personligheten. Men från folk man känner och umgås med så brukar man få för sin humor och liknande.


Vad säger du för att imponera på någon?:
Inget speciellt. Är mig själv, och gillar inte personen det så är det deras problem och inte mitt:)


Hur imponerar man på dig?:
Jag måste svara exakt som Malin här nästan. Självsäker är ett måste. Charmig som tusan, utan att vara för mycket "på". Det är väl ett koncept som funkar på dom flesta antar jag.


Brukar du skratta för dig själv?:
Haha, ja! Jag har världens torraste och bästa humor. Jag har aldrig tråkigt, och man har aldrig tråkigt när man är med mig:)


Äger du några converse:
Nope, jag gör ju inte de. Vet inte varför. Har aldrig gillat dom nått speciellt tidigare, men nu ser jag dom i ett annat ljus. Så man kanske borde införskaffa sig några sådana i svarta efter vintern:)


Sprit, cider, vin eller öl:
Definitivt vin. Cider går an, om det inte är socker i den. (Får ont i magen då).


Brukar du bli för full:
Inte så ofta som vissa folk tror. Ja, jag dricker ofta. 1-2 ggr i veckan kanske. Men om man slår ut det på ett halvår, så blir jag "full" max 2 ggr. Annars märker dom flesta inte när jag har druckit eller inte.


Vad har du för mobiloperatör:
Jag har 3. Jag älskar mitt abonnemang. 3 Flatrate. 3000 sms/mms - 3000 min = 599:-  Älskar det. Funkar hur bra som helst för mig. Jag har dessutom ALLTID täckning, var jag än är.


Är du allergisk mot något:
Pencillin och nötter.


Har du haft sex idag:
Nope tyvärr. Haha, nä.. Men dagen är ung. Klockan är bara lite i två. ;)


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
"Ja, men jag kommer in i morgon och ger dig lönen. Så tar jag med mig katalogen till cement-figurerna. Puss lilla gumman, kan höras i kväll. Älskar dig" - Mamma såklart:)


Antal timmar sömn inatt:
Ca 7 timmar. Finally, brukar inte få sova mer än 3-4 timmar.


Sov du ensam:
Nope.


Brukar du komma i tid:
Om jag ska vara ärlig, nej.... Jag kommer aldrig i tid. Har nog aldrig gjort det, och kommer förmodligen aldrig att göra det. Ändå har jag klockan på mobilen framställd 7 min, för att jag ska bli lite stressad och hinna med allt. Funkar ALDRIG.


När mår du bra: 
Jag mår bra när jag inte har ont i ryggen. För DET tar på humöret som fan. Annars mår man väl för övrigt bra när man tänker på nått bra och positivt. Tex familj och släkt. Nano:) Vänner:)


Hur känner du dig nu:
Jag känner mig konstig. Ful samtidigt som fräsch.. Hur nu det går ihopa. Är dushad och allt. Men inte sminkad och håret är inte fixat. Så det blir väl en ful - feel good - mix.


Vad tycker du om fötter:
Okej...Jag tål INTE andras fötter. Mina egna är fina o går bra. Haha. Dom får gärna masseras och smörjas in och kittlas lite. Men andras? NEJ tack.


Vad saknar du:
Pengar. Även om jag hade haft shit load of money, så hade jag fortfarande tyckt att jag hade för lite pengar. Annars finns det inte något jag saknar. Probobly för att jag faktiskt tycker att pengar löser det mesta. Folk säger att man inte blir lycklig av att ha pengar, men jag kan garantera att så är inte fallet. Iallafall inte för min del.


Hade du en bra kväll igår:
Ja absolut. Förutom en Bakis - Kenneth så absolut. Vi kollade film o mös.


Favoritdryck på morgonen: 
Endast vatten. Dricker alltid vatten fram tills lunch nån gång.


Rakar du benen:
Japp. Orkar inte med de här weet o grejer. Epilator gör för ont. Så man får helt enkelt leva med att ägna 10 min en gång i veckan åt benen.


När brukar du oftast gå och lägga dig:
Det är jätte olika. Men vardagarna brukar det bli ganska sent, speciellt eftersom Kenneth inte jobbar normala tider. Så vi är kanske uppe till 2-4 på vardagarna. Helgerna blir antingen jätte tidiga tex 22-23. Eller jätte sena 5-6 på morgonen.


Är du blyg?
Ingen tror mig men ja, jag är sjukt blyg. Jag försöker att inte visa det och jag brukar lyckas ganska bra. Det är bara när det gäller tex Kenneths släktningar o sånt som jag inte kan dölja det alls. Eller om man ska träffa nytt folk över huvudet taget.


Sysslar du med någon idrott:
Ehh nej. Men det ska det bli ändring på till vintern.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja det gör jag. Har varit med om det två ggr i mitt liv. Första gången med Johan och andra gången med Kenneth. Så ja, definitivt. Som tur är så har det (enligt min uppfattning) varit desamma för dom. Gällande mig.



Har du spytt offentligt:
Japp, hahaha! Jag spydde utanför en nattklubb på gågatan, varpå tre killar går förbi mig och säger "ojdå, hon borde åka hem". Jag reser mig upp och frågar dom, "vet ni nån efterfest?" Hahaha, klockrent. Deras miner var prislösa.


Vad skulle du göra om du vore tjej/kille för en dag:
Alltså helt seriöst. Jag skulle gå ut på en nattklubb, hitta en tjej. Dra hem henne och sätta på henne. Känna hur det känns att ha sex. Lätt! Sen skulle jag leka med mig själv. Hahaha.


Är du bortskämd:
Japp. Det är jag.



Vad gör du i morgon:
I morgon kommer jag sova, sova, sova. Sen blir de väl ganska lugnt med film o grejer bara.



Vad är det värsta du vet?: 
Människor som är själviska. Falska. Lömska. Inte står för sina åsikter.



Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:
Nu när jag har så pass lite pengar som jag har, så brukar jag bara slösa 1000:- i veckan ungefär.



Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:
Brukar inte se känsidar som förebilder, men om jag måste välja får det bli Beyonce. Tycker hon är fruktansvärt vacker för det första. Kurvor och inte size zero, vilket jag inte tycker att någon passar i. Dessutom gör hon så mycket annat än bara sjunger. Hon skänker bort pengar till välgörenhet, hon hostar benefits och försöker helt enkelt hjälpa så många som möjligt. Hon lyckas göra så mycket, men ändå hålla ihop ett förhållande med JayZ, och ha ett "normalt" liv utanför karriären. Det tycker jag är strongt.



Vad längtar du till?:
Inget speciellt. Det ända jag kan komma på är Sensation White. Annars nä...



Har du bra vänner och äkta vänskap?
Japp absolut. Har alltid haft massor med vänner, men nu på senare tid har jag dragit ner på det, och behåller endast dom jag verkligen kan lita på.



En speciell dag du minns: 
Finns så många. Kan inte välja en specifik.



Hur gammal är du: 
24 år.


Tycker du om någon just nu: 
Jag tycker om många. Älskar få. Kenneth, Nano. Familjen och vännerna.



Du samlar på:
Inget. Har alltid varit en samlare innan. Men förra året rensade jag ut, så nu försöker jag hålla det så lite som möjligt. Men om jag måste svara så blir det klänningar och tunikor.




Gröna eller röda äppeln:
Äter aldrig äpplen. Men röda får det bli.



Vem ringer du när du är arg/ledsen: 
Definitivt Camilla. Utan tvekan. Känns som att hon förstår mig oavsett vad det gäller. Och att även om jag har "fel" så säger Camilla det till mig. Så att jag får en tankeställare. Vilket är bra, det är så vänner ska vara.


Vilken tid gick du upp idag:
Hmm.. Lite över 11.00


Har du sovit i din egna säng inatt:
Japp, sover alltid i min egen säng.


Har du strumpor på dig nu: 
Japp, och skor. Är i butiken och jobbar(?)


Är det okej att gråta:
Ja det är det. Det kom jag fram till för ett år sedan kanske. Innan dess har jag aldrig tyckt att det är okej att gråna. Jag hade aldrig gråtit inför nån innan dess. Eftersom jag såg det som en svaghet. Nu har jag helt ändrat mening, och ser gråtandet som mänsklighet helt enkelt. Känner man för att gråta, eller behöver gråta så ska man inte kämpa emot. Det finns ingen mening. Släpp fram det i stället, så mår man bättre sen.


När grät du senast:
Hmm... Måste varit under något av Kenneths och mina bråk.


Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Ja det vet jag. In i detalj! Jag skulle sätta undan 400.000:- . Jag skulle skänka bort (till wspa) 250.000:- . Jag skulle ge mina föräldrar 250.000:- . Dom resterade 100.000 skulle jag leva livet. Nått så fruktansvärt. Jag skulle rest, levt lyx, festat, och självklart shoppat.


Bär du glasögon eller linser:
Nope inget av det. Men det varar nog inte länge till, ska kolla synen denna månaden om jag får pengar över. Eftersom jag förmodar att jag har blivit halvblind.


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Nej, det viktigaste för mig är att dom är stilrena och passar till personen. Jag har tex upptäckt att jag inte behöver ha svart på mig alltid. Jag har hittat mina färger nu. Guld/Brons/Beige/Klarblå/Smaragdgrön. Det är dom färgerna jag klär i,och allting med dom färgerna blir genast snyggast.


När går du upp ur sängen en helgmorgon:
Runt 9-11 tiden, eftersom Nano behöver gå ut och kissa.


Vill du gifta dig:
Definitivt. Inte bara för att jag är lite "girly" och vill ha mitt stora bröllop med den fina princessklänningen. Men även för trygghetens skull. Ekonomin tex. Om det skulle hända något med den personen man "bor" med så har man inte alls dom rättigheterna som man hade haft om man hade varit gift med personen.


Vill du ha barn:
En dotter ska jag ha som ska heta Felicia. Hade varit kul om man
Jag vet inte. Jag har alltid velat ha en dotter och en son. Men jag vet inte längre.


Är du bra på att laga mat:
Hmm.. Svår fråga. När jag lagar mat så ser det förjävligt ut. Men i slutändan blir det alltid gott. Så jag får väl svara ja. Tillslut.


Är du flygrädd:
Ja, det är jag. Jag är inte speciellt rädd när flyget väl är uppe, det är mest när det är påväg upp eller påväg ner. Vet inte varför. Är inte speciellt rädd för att krascha, så det måste ligga något annat bakom.


Hur vig är du:
Haha, förvånansvärt vig måste jag säga. Eftersom jag inte är smal för 5 öre, utan rätt överviktig så måste jag ändå säga att jag är fantastiskt vig.


Är du musikalisk?:
Jag hoppas det, annars ljuger folk för mig. Haha.


Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten och endast vatten. Tycker inte att något annat släcker törsten alls.


Vilken är din favoritglass:
Ben & Jerrys. Helt klart. Finns inget som slår dom.


Tycker du om sushi:
Vet inte, eftersom jag aldrig har smakat det. Folk verkar dessutom ha så delade meningar, vissa älskar det och vissa hatar det. Så man får väl smaka det, även om jag inte tycker rå fisk verkar speciellt lockande.


Vad äter du helst när du ser på film:
Definitivt Chips. Älskar chips. Men det är det slut på nu när vi ska bli nyttiga.. Haha..


Har du tandläkarskräck:
Jag har en enorm skräck för tandläkare. Men ändå har det gått förvånansvärt bra när jag har varit där. Har lagat ett hål, och dragit ur en tand. Båda två gjorde ont, men inte så ont som jag trodde. Dessutom tog jag bedövning.


Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Har alltid varit kvällsmänniska, och kommer nog alltid att vara det.


Vilken ögonfärg har du:
Mörk bruna.


Hur ofta tränar/motionerar du: 
Haha, never... Men det ska det också bli ändring på.

Nu är Kenneth trött på mig igen..Har nog suttit här en timme och skrivit.
Ikväll blir de lite fest hemma hos oss tror jag. Så ni vet de. Vill ni trilla in så är det bara att ringa.
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårkväll

Haj Haj!

Denise trillade mycket riktigt in i gårkväll. Som tur är hade mitt hemska humör gått över. Efter jobb så vilade jag o Kenneth oss i en timme. Städade sen upp lite lagom i tid tills Denise kom. Hon hade med sig Yoda, som är sååå liten:) Helt sjukt! Nano och Elliott var jätte facinerade. Dom lekte, o lekte o lekte HELA kvällen. Det kändes som att man hade tre stycken småbarn. Dom sprang verkligen fram och tillbaka flera gånger i rad genom lägenheten. Haha, såg jätte roligt ut.


Camilla trillade också in vid 20.00 tiden nån gång. Vi kollade Idol, och kändisjungeln och pratade en massa. Om allt i princip. Tex Denise kissbehov, som alltid är lika roligt att prata om. Haha, vi lekte mongolider och grejer:)


Efter många om och men, och massor av tjat på mig och Kenneth, så bestämde vi oss för att gå ut. Vi hade ju liksom inga pengar, inte så kul att gå ut då. Men det var gratis inträde o så, och resten löste sig. Det var en riktigt rolig kväll! Denise och Kenneth skrämde nog ALLA inne på Scandic. ( Höll på att skrika "öhhhhhhhhhh" till allt och alla ). Så det var en hel del som höll sig borta från oss.


Falafel som slutord, och hem i sängen. Vaknade i dag vid 11 tiden, och var verkligen hur pigg som helst. Vände mig om och kollade på Kenneth som verkligen såg ut att avlida, även i sömnen. Haha, BAKIS! Jag gick upp, tog ut Nano och gick in i butiken. Pratade väl med mamma i en timme eller nått.. Kände att nä, jag kommer må skit dåligt sen om jag inte sover lite till. Gick och la mig igen, och försökte verkligen somna. Det tog kanske 1 timme innan jag somna. Helt sjukt. Jag är inte sån här. Om jag har druckit dagen innan så brukar jag kunna sova lääääääänge. Men nej. Så vi får väl se hur jag mår i kväll.


För övrigt tror jag inte att vi kommer att göra några större bedrifter i kväll. Tänker vila upp mig tills helgen. Är ganska förbannad förresten!!

The Klubb, slog upp dörrarna för tre veckor sen. Likaså Mojito. NU har dom redan lagt ner, det var för lite folk som hittade dit. Skandal! -Om man ska öppna nått nytt så måste man för fan låta folket komma på att det finns en klubb till. Efter tre veckor så ska man vara glad om där kommer 10 pers på en kväll. Att redan stänga ner, när dom inte ens har gett det en månad tycker jag är skamligt! Så det så. Och ledsen blir jag eftersom det var ända klubben jag vet, som BARA spelade rnb.

Nä, nu blev jag sur igen. Tack för det mojito.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen blev INTE bättre i går

Nej för det blev den inte.

Mamma kom in i butiken och vi började småtjafsa om "reklam" grejer. Inte kul, jag vinner aldrig mot min mamma. Även om jag känner att jag har rätt, så drar jag mig hellre tillbaka och låter henne vinna än att "plocka ner" henne. Vet inte varför jag är så med mina föräldrar..

Lagade mat efter jobbet, som blev ganska god. Pannerad schnitzel, som såklart brände fast i hela järnet. Har fortfarande inte orkat diska efter mig. Känns som att panneringen sitter ganska hårt. Haha.

Kollade idol sen, och bunkrade upp med godis och grejer. Blandade en drink, med jordgubbar och grejer. En drink blev till två. Och sen visste jag inte vart jag skulle bli av så illa jag mådde... Hade jätte ont i magen, och ryggen började krypa på också. FAN, sa jag. Eftersom jag inte vill ta mina smärtstillande när jag har druckit alkohol. Iof bara 2 drinkar, men ändå. Vill inte blanda.

Efter X antal timmar så orkade jag inte stå emot längre, det fick bli tabletterna och 2 alvedon. Gick och la mig, men kunde inte somna. Inte förrens vid 2 tiden så släppte det lite i magen. Gud vad skönt tänkte jag, nu kan jag somna! Vilket jag gjorde.. MEN, klockan 6 på morgonen vaknar jag igen av att min rygg håller på att döda mig! Hade så fruktanvärt ont så jag inte kunde ligga ner längre. Fick gå upp och smälla i mig två tabletter till. Sen la jag mig på golvet, och försökte knaka till ryggen. ( Det funkar ibland, dock allt för sällan )

Kenneth reser sig upp och frågar vad jag sysslar med... Varpå jag bönar och ber att han ska komma upp ur sängen och "trampa" på mig. Trampa ut knutorna.. Han suckade lite, men gick ändå upp och började trampa på min rygg. Stackare, hade det varit jag och klockan haade varit 6 på morgonen så hade det krävts rätt mycket för att jag skulle gå upp.

Färdigknakad, och trött så gick jag och la mig igen. Tog väl 1-1½ timme till innan jag lyckades somna. Så klockan 10.00 i morse när jag skulle upp och öppna butiken gick inte direkt som jag hade hoppats på. Jag brukar snooza. Jag älskar att snooza. Såklart stängde jag av alarmet i sömnen.... Duktig Vicke. Nä, vi kan ju säga att butiken öppnades 12.20. GRATTIS, undra hur många kunder jag blev av med i dag...

Så ni förstår ju själva att denna dagen är rätt förstörd också. Hoppas dock att jag kan vända det. Denise och Yoda kommer hit i kväll, och ska snacka lite skit. Trevligt:) Måste först vila mig känner jag. Mamma kommer hit vid 15.00 tiden och då blir det raka vägen in i sängen.

Inte nog med i går, utan när jag loggar in på facebook i dag så ser jag att "club Mojito" är intställt på fredag. TACK för den. Jag har sett fram emot det sen förra fredagen, men NÄÄÄÄÄ...

Nä, nu ska jag inte förpesta er tillvaro längre.
Tack Madde, för att du också har såna här skit dagar! Och ja, tro det eller ej men i dag mår jag i allafall lite bättre än i går:) Puss

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Och vi är fortfarande panka! Bull..! Pengarna som skulle kommit in för en vecka sedan har fortfarande inte kommit. Snälla stryp oss!

Denna dagen är irriterande... Det är kallt! Spelar ingen roll hur tjocka tröjer jag än har, jag fryser fortfarande HELA tiden. Blir så trött!

Inga kunder är det i dag i heller, förmodligen pga vädret!

Ful känner jag mig. Nått så fruktansvärt. Håret står åt alla håll, och huden är jätte konstig. Har fått finnar i pannan! Ont i magen, ont i ryggen! Fula kläder har jag, känns som inget passar!

Ja ni förstår... Denna dagen är ingen bra dag.. Vill bara gå och lägga mig och vakna upp när det är fredag och lönen kommer. Så man kan börja leva igen. Känner mig som en sån "fattig-munk" man ser i medeltida filmer.

Men nä, jag ska inte gå och lägga mig. Nej! Självdiciplin Victoria! Däremot ska jag sitta här och tjura tills stängningsdags och sen ska jag raka vägen in och slänga på mig mina mjukisbyxor och nån tjocktröja. Blanda en drink. (Har skaffat jorgubbar, ska krossa dom med mojiton) Svepa drinken. Lägga mig i soffan och dö.

Haj

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen

Hej Svej!

Helgen har gått väldigt fort tycker jag. För fort. Ge mig helg igen! I fredes var jag dödstrött fast att det aldrig blev nån utgång direkt i torsdes. Men jag kollade runt lite på nätet och såg att det var den nya klubben som hade öppet. "The Klubb - Mojito". Plöstligt släppte trötthetsbegäret och Vicke var i gång.

Tjatade på Kenneth att vi skulle gå dit! Vilket han inte ville, han är inte direkt mycket för RNB. Men tillslut gav han sig. Så det blev några groggar innan, och lite film. "Kevin and Perry - Go Large". HELT SJUK film. Den är värre än Harald and Kumar/Freddy got fingered. Så ni kan ju själv tänka er.

Väl där så STORTRIVDES jag. Där var en hel del utlänningar iof, men det gjorde inget. Där var ingen sån "Eyyyy bruden". Det var riktigt bra stämmning, och musiken var klockren för dans. 

Tyvärr hade Kenneth fått i sig lite för mycket, och var tvungen att gå till toaletten om man säger så.... När han öppnade dörren stod vakten utanför, "det är nog dags att gå hem nu". Kenneth bad att få gå och hämta mig, eftersom jag var vid dansgolvet. Det gick bra, och jag fick t.om dricka upp min breezer innan vi var tvungna att gå. Har nog aldrig varit med om en så snäll vakt, som behandlade folk med respekt. Så ja, tummen upp för "Mojito".

I lördes blev det väldigt lugnt. Vi var bjudna till Kenneths mamma på middag tillsammans med hennes vännina och Gustav. Maten bestod av sjömansbiff som var jätte god, och jag är verkligen INGET fan av den rätten. Har knappt fått ner den tidigare när jag har råkat bli serverad den, men jag åt 3 portioner. 3! Det säger väl en hel del.

Efter middagen blev de lite tv-tittande och sen hem. Väl hemma så tände vi alla ljus och mös ner oss i soffan till rysaren "Joy Ride: Dead Ahead". Helt okej film, the bad guy hade världens äckligaste röst som jag fortfarande inte klarar av att tänka på. Han lät verkligen som en riktig äckelpäckel. Det blev i allafall sängdags direkt efter filmen, kunde knappt hålla ögonen öppna.

I går så kom pappa och hämtade Kenneth på morgonen i volvon. Kenneth skulle köra pappa till LBC och hämta lastbilen. Sen kom Kenneth hem och hämtade upp mig. Vi åkte hem till mamma som då tog bilen och körde iväg. Klyddigt...? Lite.. Mamma och pappa skulle upp till järstorp och tömma huset. Vi ska ha visning på järstorp nu i månaden nån gång. Det är inte lönt att vi har det kvar liksom. Vi hinner aldrig vara där. Bättre att lägga pengarna på nått annat, som butiken tex. Vi stannade i Bunkeflo och passade Nikita och Elliott till dom kom hem. Sen hjälpte vi dom lasta ur bilarna och plockade på oss lite grejer, som dom ändå inte behöver längre:) Sen blev det Mac D mat.
Så nu är vi en hårfön, dushtvål, kastrull, skärbräda, 648 stycken värmeljus, ugnsform, en rosa hårborste, sköljmedel och tvättmedel rikare. Haha, slipper vi köpa det. Väl hemma så satte vi på en film men orkade bara se typ 20 min, sen fick de bli sängen.

Så nu är man på jobb, och det är ganska dött. Mamma kom precis, så nu slutar jag;) Ska lätt gå in och lägga mig en stund, håller på att frysa ihjäl. Orkar verkligen inte bli riktigt sjuk nu. Känner att det är på gång, så man får väl passa på att kurera sig när man kan:)

Ha en fin måndag alla!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdagskvällen

Började med att jag var fruktansvärt trött.. Och ville verkligen inte göra nånting den kvällen, förutom slänga av mig kläderna, framförallt bhn och dra på mig mjukis och ett linne. Kvällen blev dock inte alls som jag tänkte mig.

Camilla hörde av sig och ville ut, varpå jag inte kunde motstå alls. Gratis inträde o så. Vi stack i väg och handlade för våra småpengar, cigg och drinkmixar:) Mojito, som var dödsgod och någon lime.

Vi började väl dricka lite rätt tidigt, sen ramlade Camilla in vid 22 tiden nån gång. Satt och skrattade och hade allmänt kul tills 1 nån gång. Sen blev de Etage! I ca... 15 min.. Vi kom dit, frågade vakterna om det var mycket folk, varpå dom svarade 30 stycken. Tjejen i kassan sa dock att den var mycket mer folk. Så vi gick in, gick ett varv runt. Satte och där nere på uteserverningen, tog varsin ciggg och gick sedan till Mac D. BALL! Nej... Inte direkt...

Så det var vår kväll i går.. Och för att göra det värre så har vi inga pengar alls att använda nu i helgen, så vi får sitta hemma och glo. BALL! Nej, inte direkt..

Irriterad? JA, lite....

Ciao

Haha, denna hittade jag på google.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Jävla bajs. I går hade jag asont i ryggen igen. Tog en tablett vid 17 tiden, och det gick väl över ganska snabbt igen. När klockan var 22 hade jag ont igen..Jaha.. Så får jag liksom inte lov att ta mer än 3 tabletter per dygn, och jag måste äta mat när jag tar dom. Jag ville liksom inte sätta mig o äta nått klockan 22. Lät det gå en timme, och tog ändå en tablett till. Tror ni att det gick över? Nope.. Hade ont nästan hela natten, när klockan var 06 nån gång, så somnade jag äntligen.

Inte nog med det, jag lyckades slumra till mitt i natten nån gång, men klockan 03.40 så vaknar vi allihopa av en jätte smäll. Nano börjar skälla fanatiskt och backar bort från butiksdörren. Jag fick panik och kastar mig över Kenneth. Som kastar sig upp ur sängen. Han hade hört smällen, men var mest rädd för skuggan som hade gått förbi sängen några sekunder innan jag skrek "Kenneth". 

Nano är livrädd och springer in under sängen. Ingen av oss vågar röra sig på ett tag..Men tillslut gick vi upp. Jag var helt säker på att det kom från butiken. Kenneth trodde det var någon som hade slängt några glasflaskor bara där ute. Jag stod såklart på mig! Och efter många om och men så gick vi in i butiken.

Där hade en uppspikad hylla ramlat ner och gått i tusen bitar. Med alla saker på den. Helt ärligt, jag har själv spikat upp den hyllan... Och jag har kollat fästet riktigt noga, och den KAN INTE ramla ner, så är det bara. Men det gjorde den... Jag vet om att den förra ägaren har dött, och jag är helt övertygad om att hon finns kvar här..

Så nu är jag ganska trött på alla ljud, saker som flyttar sig, saker som går i sönder så nu ska jag lätt ta kontakt med ett medium eller nått. För helt ärligt, här har gått ca 7-8 glödlampor sen vi flyttade in. Och det är inte normal alls. Dessutom har vi sett skuggor o skepnader hur många ggr som helst här hemma.

Tex, jag var i dushen och jag känner att någon tittar på mig. Så jag kollar vid draperiet, och ser ett huvud. Bara tillräckligt för att kunna avskilja att det är ett huvud. Panik får jag så klart och skriker "Kenneth, har du varit i badrummet precis". Varpå Kenneth sitter i soffan och kollar tv och skriker tillbaka "Nej, men något kom precis ut därifrån, en liten skepnad som såg ut som en kvinna".

 Sånt gör en ganska knäpp kan jag berätta. Hon får gärna vara kvar för min del, men jag vill att hon lugnar sig. Så vi får väl se hur det blir. I vilket fall som helst, så kunde ingen av oss somna förrens vid 6 tiden nån gång. Jag är förrresten fortfarande förvånad över att jag har sovit här själv nu när Kenneth har varit utomlands.

Till nått annat, (fast att jag fortfarande är skakad över detta) Camilla kommer kanske hit i kväll. DEt blir kanske lite drinkar o så. Hon snackade något om Etage. Så vi får se hur det blir. Vi har inga pengar överhuvudtaget. Men Camilla kunde visst fixa gratis inträde. Kanske är värt det, får se.
Nej, nu ska jag stänga här för dagen, och gå in och äta. Kenneth lagar mat:) Fiskpinnar med potatis och remoulade. GOTT!

Ha en fin torsdag!
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tabletterna

Läste på bi-sedeln eller vad det nu heter, på mina smärtstillande.. Den vanligaste biverkningen är onormal trötthet. Hahahaha, som om jag behöver de. Alla säger att jag är världens tröttaste människa, det tycker dock inte jag...Men men..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Hej Alla!
I dag är jag lite bakis, men jobbar ändå.. I går så var vi bara hemma och kollade film, delade en flaska vin och åt vitlöksbröd. Den flaskan råkade bli två flaskor + nån grogg. Haha. Har ingen aning om varför. Så därför är man en aning bakis i dag.

För övrigt för er som undrar hur de går med ryggen så är det inte speciellt bra kan jag säga. Just nu har jag inte alls ont, det brukar komma på kvällarna. Jag har gjort det mesta för att bli av med det, men ingenting funkar. "Kronisk värk" kallar dom det. Nu har dom i allafall bestämt sig för att göra en ny röntgen på mjukdelarna och se om där finns något. På ett sätt vill jag inte att där ska finnas något, men på ett annat sätt vill jag att där ska vara något så jag vet varför jag har så ont.

Till nått annat.. I kväll händer det väl inte speciellt mycket i heller, men det är ju lill-lördag. Hade dock tyckt att det hade varit jätte roligt att göra nått i kväll, eftersom att jag börjar sent i morgon, men vi har verkligen inte ekonomin till det. Längtar verkligen tills Kenneths "rese-lön" kommer in. Vilket borde vara innan helgen, men man vet aldrig. Tyskt företag...

Nä, nu står Kenneth och lagar lunch till mig:) Lax, med ris och Hollandäsås:) Knappt gott. Så man får väl börja duka fram! Ha en fin onsdag!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Doktorn.

I går kom Kenneth hem:) Jag hade varit flitig och städat hela lägenheten efter tjejkvällen dag innan. Lagade god middag - kycklingfilé med ris, kokta grönsaker, och cafe de paris sås. Riktigt gott. Efter maten tände jag massa ljus, och satte fram lite smått och gott som jag hade varit och handlat tidigare, satte på en skräckfilm som var helt twisted. Men den var bra, väldigt invecklad bara. Efter filmen tog vi en lååååååång dusch:) Välbehövlig för min del, den fyllan jag hade i lördes var ju inte att leka med, och man känner sig knappt äcklig dagen efter en fylla.

Har sovit såååå gott i natt! Har nog inte sovit så gott på... Ja, jag vet inte hur länge. Det trista är dock att jag fick gå upp klockan 7 i morse. Hade möte med doktorn i Bunkeflostrand. Har ju fortfarande mycket problem med ryggen, och nu hade jag ont förra veckan konstant. Det tar så mycket på humöret så man vet inte riktigt var man ska bli av. Ball tänkte jag, att ta mig dit..... Orka..... Men älskling gick upp samtidigt, och körde mig dit:) Väntade på mig medans jag var inne, sen körde vi till apoteket och hämtade smärtstillande och sen köpte vi varsin baugette. När vi kom hem hade vi lite tid över innan jag började jobba, så vi kollade lite på tv.

Kollade på "Cheaters" på tv400. Efter det så förklarade vi för varandra hur mycket vi tycker om varandra, och att vi aldrig ska bli som dom. Haha! Klassiskt.. Alla par/föräldrar/vänner säger ju så till varandra. "Vi kommer aldrig bli som dom", "Våra barn kommer aldrig bli så", "Vi kommer aldrig svika varandra". Tyvärr är det ju så att majoriteten kommer att svika oss. Antar att de ända man kan göra är att försöka så mycket det går att inte svika nån. :)

Så nu jobbar man i allafall, och här har inte varit en ända kund i dag. Nu är 50% rean slut. Det märks verkligen, innan har vi haft kanske ett medel på 40 kunder om dagen. Under rean alltså.
Men nu har det inte gått in 1 ända människa. Ärligt talat? Hur snåla är människor egentligen..

Till nått annat, i kväll ska jag och Kenneth hem till Milli. Vi ska kolla på nått nytt hon har börjat jobba med. Nånting med ljus och dofter och heminredning. Vi har dock inte pengar att handla för men det vet hon om. Men ville ändå att vi skulle komma dit och kolla. Så det får vi väl göra..

Annars ska vi inte göra nått i kväll alls. Jag är HELT död. Egentligen hade jag velat gå och lägga mig typ nu.. Och sova hela dygnet. Jag tror jag hade kunnat göra det, utan att vakna en ända gång.

Nä, nu börjar Kenneth störa sig nått så kopiöst och fäller ner dataskärmen var 5:e sekund.
Haha, jävla stör:) Men han är mitt stör.. Antar att han tycker att jag är tråkig som sitter och skriver.
Så jag får väl sluta skriva nudå.

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det Märks Att Man Inte Är 15 Längre..

Ja för det gör det. Huvudet gör ont! Magen mår inte alls bra. Ögonen är röda och vattniga. Men fy fan kul jag hade i gårkväll!

Efter många om och men så lyckades vi fixa en riktig tjekväll hemma hos mig! Madde, Camilla och Denise. Riktigt trevligt att bara vara 4 stycken. Tror vi hann prata om ALLT mellan himmel och jord i går.

Utgång efter det, valde mellan Harrys och HB. Eftersom vi var ganska sent på det, så fick det bli HB eller Breeze som de nu heter. Det var jätte trevligt! Vi dansade nästan hela tiden, t.o.m Camilla;) Som ALDRIG dansar. Vid 3 tiden kände jag dock att jag var färdig med festandet, vet inte varför. Jag hade riktigt kul, men det var ändå något som fattades liksom. Madde mådde inte helt 100 i heller, så vi gick till Mac D. Två cheeseburgare senare och massa blånegrar som terrade oss, så var jag påväg hem. Helt slut! Och klockan var bara 3. Däckade direkt när jag kom hem, vaknde redan vid 9 tiden igen och har legat halvdöd i sängen sen dess.

Nu är frågan, varför kan man inte va som när man var 15? Jag var aldrig bakis när jag var 15-18.
Det har kommit nu. Det är nästan så jag hade kunnat stå över att någonsin dricka alkohol igen bara pga dagen efter. Trist, men så är det. Men jag ska inte klaga för mycket, jag mår definitivt som jag förtjänar i dag... Det blev en hel del vin i går... När jag satte in Bag in boxen i morse i kylen så kände jag att den var inte speciellt tung..

Från det ena till det andra, Kenneth kommer hem i kväll! Yeeeh!
Har saknat honom jätte mycket. Får hoppas det blir mycket mys i kväll om inte älskling är alldeles för utmattad. Nä, bränna ut lite serier kanske?

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kvällen med Edith

Blev inte speciellt lyckad alltså. Den började helt okej, efter jobb så gick jag ner till Kronprinsen och handlade lite vin och öl. Kom hem och märkte att portkoden inte fungerar...Jahaaa tänkte jag... Fick leta reda på nycklarna och låsa upp, kommer in och kan inte tända ljuset...Nähää tänkte jag.. Men dom kanske har bytt portkod? Så jag går upp till min otroligt balla granne och frågar om hon har fått nån information om något byte. Det hade hon inte. Seeen började vi prata..Ja vi pratade nog i någon timme. Gick igenom hennes lägenhet, och jämförde den med min. Gick ner till min lägenhet och stannade där i en timme. Man kanske skulle bjuda ner henne på nån vinkväll nåndag?

I allafall, Edith trillade in vid 20 tiden nån gång. Vi kollade på Idol, och snackade skit:)
Drack lite vin, eller ja..Jag drack lite vin... Camilla drack inte något alls... Jag ville ut, det ville inte Camilla, men efter många om och män så lyckades jag övertala en nykter Camilla att gå ut. Väl ute hade jag mina supersnygga nya skor på mig, som inte alls dödade mig...Hade inte ens inläggen i.. Men det gick bra ändå. Dock tog vi bara varsin cider och sen gick vi hem igen. Tror vi var ute i 15 -30 min. Lyckat...? Nej, inte direkt.

Väl hemma så ställde jag mig och lagade ostschnitzel med potatisklyftor och Chili/Lime sås. Klockan 3 på natten....Kom på att jag inte hade ätit middag, hade helt glömt bort det. Grannen tog upp så mycket tid så att jag glömde det. Så det fick bli god mat, och massa vänner avsnitt.

Well Well, i dag gör man inte många knop. Ska snart börja städa och diska. Sen får man se om man kanske ska träffa Madde i kväll:) Det va sjukt längesedan och jag saknar verkligen henne. Katia får jag inte tag på..Hoppas det inte har hänt något...:(

Nä, man får väl vara nyttig eller nått.
Ha en bra lördag!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Here We Go Again

Nu är Kenneth iväg igen.. Stack för några timmar sedan. Ska vara borta i 3 dagar..TRIST! Ja för det är det. Det positiva är dock mina älsklingar Edith, och Katia som kommer hålla mig sällskap dessa dagarna.


I kväll är det Ediths tur. Det blir lite vin o snack, sen får vi se vart kvällen bär av. Är ju verkligen enormt sugen på att breaka in i mina nya skor som jag knappt kan gå i..Haha, undra hur det ska bli. Kenneth sa "Vänj dig!" Eftersom han tyckte dom var sexiga o fina;) Så jag får väl helt enkelt vänja mig då;)


Nä, man får väl börja städa undan, Edith är på bussen påväg hit hörde jag.

Hoppas alla har en fin fredagkväll:)

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte Igen!

Nu åker Kenneth imorgon igen! :( Sjukt trist. Han kom precis hem liksom. Iof är det inte mer än 3 dagar, men ändå. Känns som om vi inte har träffat varandra så mycket på senaste tiden alls. Tur att allting känns så pass bra i vårt förhållande ändå, nu när man är från varandra en del. Annars hade jag nog inte pallat det. Jag är en rätt krävande människa liksom, jag vill helst vara med den personen jag tycker om dygnet runt. Är man ifrån varandra ett dygn så tycker jag att det är jobbigt. Så har jag alltid varit. Men jag försöker bli bättre på det, jag måste ju kunna göra nått själv liksom.


I veckan har man jobbat på, det har varit rätt mycket att göra i butiken. Har kanske varit 100 pers om dagen, och det är rätt mycket för en liten butik. Alla vill ha inslagna presenter, och aldrig en i taget. Men det har verkligen varit kul, att ha något att göra och inte sitta och glo hela dagen. Rean är jag alltså extremt nöjd med. Vi har bara 15% kvar av hela vårt pilgrims-lager. Helt sjukt. Redan dom första 4-5 dagarna, så försvann allt. Det är precis som att folk bara köper för att det är rea, inte för att dom verkligen vill ha det. Meeeeen, jag klagar inte! Verkligen inte!

 

Så vad händer i helgen? Inte mycket verkar det som. Det blir lite Katia time:) Kanske lite Edith time också. Får hoppas de händer nått roligt. Vad som än händer så ska jag LÄTT ha mina nya skor. Har köpt nya glittriga pumps, som är SÅÅÅ fina. Är fruktansvärt nöjd med dom. Har även köpt dubbla inlägg till fötterna (hålfoten) så jag inte vill ta livet av mig efter 15 min i dom. Dom är nämligen skyhöga! Har aldrig någonsin haft så höga skor tidigare, om man då bortser från "Buffalo"-perioden. Men dom hade inte stilettklack, så... Vi får väl se hur det går!

Nä, nu får man väl jobba.

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen!

Är Kenneth hemma:) Känns otroligt skönt! När Kenneth var på väg hem i går så berättade jag det för Nano. "Kommer Pappa" Ni skulle ha sett hans öron, dom stod rakt upp! Ögonen glänste och man kunde riktigt se att han tänkte, "va, va va, e de sant!!!!!" Jag sa det en gång till, till honom. Han sprang bort till dörren och satte sig jätte fint! Sen satt han där tills Kenneth kom hem. Haha, otroligt sött!

Ohh, de va så skönt att se honom igen. 10 dagar är otroligt mycket, man tror inte de är något speciellt med tio dagar. Tio dagar brukar liksom gå fort. Men inte nu. De längsta vi hade varit ifrån varandra tidigare är 5 dygn, när Kenneth var i NY. DET var hemskt, men detta var värre. Så nu är det verkligen skönt att allting kan återgå till det vanliga, och jag kanske kan sova bättre och få tillbaka min sängrytm.

Jag är sjukt kass på att sova själv, har alltid varit. Är fortfarande mörkrädd för det första, det kommer nog aldrig gå över. Så om jag är ensam hemma vågar jag inte ha det helt släckt när jag ska sova, vilket resulterar i att lampan i hallen får vara tänd. Sen ligger jag och försöker somna, så kanske man hör något ljud. Jag blir alltså helt skräckslagen! Vad kan det vara? Kylen? Tvn? Inbrott? Inbrott i butiken?! Och det värsta av allt förstås, nått övernaturligt. Vilket jag självklart tror på och är väldigt intresserad av, men samtidigt skulle jag förstås tappa psyket och förmodligen dö på kuppen om jag någonsin "såg" något riktigt övernaturligt. I alla fall, så ligger jag och tänker på dom sakerna och kommer nästan alltid fram till att det finns INGEN logisk förklaring till det ljudet, vilket det säker ALLTID är egentligen, bara det att jag är så uppskakad att jag får inte fram någon. Då börjar jag tänka "vad vill dom". Sen är det kört. Haj och goodbye sömnen! Man somnar väl när det börjar ljusna ute och man tänker nu är spökena borta! Sen upp någon timme efter och jobba. Så ni kan förstå att jag är glad att Kenneth är hemma, för på något sätt är jag inte rädd att det ska hända nått då.


I dag jobbar man första halvan av dagen bara, det ska tydligen komma någon tjej som heter Helena och arbetsträna. Kul? Här är liksom inte speciellt mycket att göra, förutom nu när vi har rea. Annars vet jag inte alls vad jag ska ge henne för uppgifter, jag kommer liksom inte på några till mig själv när jag är ensam här och inte har några kunder.


I kväll ska Kenneth fixa lite grejer. Vi ska ha en romantisk middag med levande ljus:) Efteråt ska vi se film som Kenneth har valt ut, som jag tydligen ska tycka om! Ska bli intressant att se om han väljer en film jag faktiskt vill se. Sen blir de väl lite gott på kvällen och massor med mys. Måste ta igen dessa 10 dagarna.


Det är verkligen helt fantastiskt. Nu har vi snart varit tillsammans 1 år, och jag har inte tröttnat ett dugg alls. Jag brukar vara rätt snabb på att tröttna. Har alltid gjort det tidigare. Men inte nu. Inte det minsta. Inte alls. :)

Mina fina pojkar som gör mig lycklig!



Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!

Vilket betyder att det är söndag i morgon, och då kommer älskling hem:) Ska bli så skönt att se honom igen, har saknat honom alldeles för mycket! I kväll ska man tvätta. Från 17-22, lamt..
Har fixat hem alla vänner avsnitt säsong 1 och 2, så övriga kvällen kommer att bestå av serier, vin, cigg, vitlöksbröd och kel med Nano så klart.


Är fortfarande jätte sjuk, har feber till och från hela tiden.. Känns inte alls roligt. Har vaknat varje halvtimme hela natten och antingen svettas, eller frusit. Tar man på sig ett duntäcke för att man fryser, och somnar om. Vaknar en halvtimme efter och håller på att dö så varmt det är. Tar av sig duntäcket och tar ett vanligt påslakan. Vaknar en halvtimme senare och skakar så kallt det är. Har tagit treo nu för att lugna febern. Egentligen orkar jag inte tvätta i kväll, men det är ett måste. Allting i princip, måste tvättas. *Suck*

Nä, om man ska börja sortera tvätten kanske. 20 min tills tiden börjar. Hoppas att alla har en mycket trevligare lördag än vad jag har, fast de är inte så svårt kanske...´?..

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Läsare

Fett mycket läsare nu när Kenneth är bortrest..
Blev mitt liv plötsligt mycket mer intressant då?
Okej att vi tofflar oss en hel del, men inte mer än
andra gör. Vi går i allafall fortfarande ut i bland,
och umgås med folk. Inte nödvändigtvis för att kröka,
men kanske äta middag och sånt.

Ingen av er lägger dessutom kommentarer i bloggen?
Men läsa vill ni:)
Hade varit ball om ni la någon kommentar då och då.

I veckan har man umgåtts med Edith, och mamma o pappa.
Måndag låg man hemma själv, kollade igenom filmer.

Tisdag till Onsdag var man hemma hos mamma o pappa och
hade myskväll. Kollade på nya Wallander, och Män som hatar
kvinnor. Såg den på bio, och den är mycket bra!

Onsdagen kom Edith över, och vi lagade god middag och kollade
på bra filmer:) Lite vin på det också, och en massa prat:)

Torsdag i går då, vaknade jag upp och var rent genomförskyld.
Mysigt...... Eller inte..
Jag har så ont i halsen så de finns inte. Jag tycker verkligen jätte
synd om mig själv. Det värsta är att Kenneth är inte hemma så jag
har ingen att beklaga mig hos. Ingen som tar hand om mig, går och
hämtar saker till mig även om dom ligger en meter bort.
Jag är sjuk! Jag vill bete mig som en sjukling! Men den lyxen har man
inte, nä... När man är själv så måste man göra allting själv! Laga middag,
diska, tvätta..Ja allt. Hade pojken varit här så hade han fått göra det.
Ohhhh, jobbigt värre...

Fredag i dag då, och jag ska ligga hemma! Alldeles själv:(
Jag ska tycka jätte synd om mig själv, och försöka kurera mig.
Måste gå och köpa te..

Nä, tillbaka till JOBB! Som jag borde vara hemma ifrån!
Även om det inte är ansträngande så är det en utsatt miljö.
Jag träffar kanske 25-50 pers om dagen, nåna av dom "tar"
man i...De borde jag inte göra när jag är sååååååååååhär sjuk.
Men men, mamma skulle till de andra huset så jag är TVUNGEN
att jobba.. Tyck lite synd om mig i alla fall?


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen med mera

Hajsan!
Är på ganska bra humör i dag känner jag..
Ser förressten att bloggen har fått ny design..
Gillar denna bättre än den förra.

Hmm, vad har hänt sen sist?
Kenneth är ju fortfarande i väg, och har varit nu i
6 dagar. Det är ca 5 dagar tills han kommer hem.
Det är verkligen jätte tråkigt utan honom, speciellt
på kvällarna. Men visst det har sina ljusa stunder
också, tex att vi får sakna varandra lite. Och jag umgås
lite mer med mina vänner.

Tordes när Kenneth åkte så gjorde jag typ inget förutom
kollade massa 80-tals filmer.

Fredes blev det tösakväll hemma hos mig. Camilla dök upp
vid 20 tiden, därefter Katia. Riktigt mysigt och trevligt, drack
lite vin och snackade i ett heeeela kvällen.
Zacki ramlade in, verkligen RAMLADE in genom dörren sent
på natten, så det fick bli hemfärd för Katia och Zacki.
Jag och Edith drog vidare till kära HB.......
Trevligt trevligt. Kvällen avslutades med att jag gick och handlade
Mac D.. Tre cheeseburgare och en stor pommes. Kände mig så sjukt
hungrig, att jag höll på att svälta ihjäl hela vägen från Gustav till
Davidshall........ Väl hemma och redo att kränga, gjorde sig fyllan
påmind och jag fick lägga in maten i kylen och krypa i säng..

Dagen efter (Lördag) blev väldigt lugn..
Jobbade först lite, o sen blev de att laga en riktigt hälsosam
middag. Kände mig tömd på energi sen gårdagen, så det blev
bandspagetti, med min hemmalagade sås.
Som innehöll massor med broccoli, morötter, svamp, tomater,
blomkål, och massa kryddor. Riktigt gott.
Hann ta 3 tuggor, sen kände jag att det var på väg upp igen.
Jahapp, bull sa jag. Och hoppade i dushen, det var nämligen
inflyttningsfest hos Agnes och Sara senare på kvällen.
När jag väl var vidgjord så promenerade jag och Nano dit.
PROMENERADE!!!! Vicke PROMENERADE!!
Flera kilometer kändes det som.
De va trevligt hos Agnes, men jag var såååå trött och hade inte
ätit något liksom. Så hemfärd redan vid 23 tiden.
Edith ringde senare på kvällen och undrade om jag skulle få
nått ryck på kvällen och gå ut med henne.. Hell no, sa jag och
tog på mig mjukisbyxor och Kenneths tjocktröja.
Burrade ner mig i soffan med Nano på magen och kollade filmer
hela natten. Lyckades få i mig tre stycken varma mackor.

Söndagen tillbringades med Edith i min soffa.
Hon ramlade väl in vid 3 tiden på dagen, o dagen därefter
kan bara beskrivas som extremt lat!
Vi åt pizza, knäppte upp byxorna, beklagde oss över att vi hade
ätit för mycket, tog tag i oss själva och gick o handlade glass, juice,
godis och läsk, beklagade oss lite till, kollade på kristallen, vräkte
lite, tog lite treo, tog lite samarin, rökte lite.
Ja, slappt helt enkelt.
Milla åkte väl hem vid 22 tiden nån gång, därefter blev de en runda
med lillen och sen soffan igen.

I går jobbade jag hela dagen, mamma kunde inte komma in.
Vi började vår rea i går. De ramlade in kunder hela dagen.
Jag kunde inte stänga klockan 18, som vi brukar för att
de kom nytt folk hela tiden. Fick stänga 19 i stället, och det var
endast pga ett slagsmål på gatan, och massa ridande poliser, samt
ambulanser o grejer. Det var ju MFF - HBG.

I dag började man jobba klockan 15.
Och det är väl ganska mycket rörelse i dag också.
Så passa på nu innan allt är utgallrat.

I kväll ska jag hem till mamma och pappa.
Vi ska kolla film och äta gott.
Kan behövas, det var längesedan jag var hemma i
Bunkeflo nu. Känns som att jag inte har träffat pappa på hur länge
som helst, och kära Nikita.

I veckan har jag ingen aning om vad som händer..
Så vi får väl se:)

Ciao


Älskar min pojke!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()