Lördag!

Vilket betyder att det är söndag i morgon, och då kommer älskling hem:) Ska bli så skönt att se honom igen, har saknat honom alldeles för mycket! I kväll ska man tvätta. Från 17-22, lamt..
Har fixat hem alla vänner avsnitt säsong 1 och 2, så övriga kvällen kommer att bestå av serier, vin, cigg, vitlöksbröd och kel med Nano så klart.


Är fortfarande jätte sjuk, har feber till och från hela tiden.. Känns inte alls roligt. Har vaknat varje halvtimme hela natten och antingen svettas, eller frusit. Tar man på sig ett duntäcke för att man fryser, och somnar om. Vaknar en halvtimme efter och håller på att dö så varmt det är. Tar av sig duntäcket och tar ett vanligt påslakan. Vaknar en halvtimme senare och skakar så kallt det är. Har tagit treo nu för att lugna febern. Egentligen orkar jag inte tvätta i kväll, men det är ett måste. Allting i princip, måste tvättas. *Suck*

Nä, om man ska börja sortera tvätten kanske. 20 min tills tiden börjar. Hoppas att alla har en mycket trevligare lördag än vad jag har, fast de är inte så svårt kanske...´?..

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback