Tillbaka!

Hej igen.
Nu har det gått en tid utan att jag har bloggat. Har verkligen behövt den tiden till mig själv. Att samla ihop mig själv och prioritera de människorna som verkligen betyder nått för mig. Nu känns det som att jag har fått rätt på saker och ting, iallafall för tillfället:)

Hmm, ja vad har hänt på senaste då? Inte speciellt mycket. Jobbar som bara den! Jobbar i butiken på dagen och sena kvällar på kvällsjobbet, cashen rullar in känns det som. Fantastiskt!

Även Kenneth jobbar och står i som en gnu! Tidiga mornar och sena nätter. Ännu mer pengar! Längtar verkligen tills våra "första" löner kommer från dessa jobben. Ska bli så skönt! Funderar på att boka en resa! Hade varit så jäs, en sista minuten resa eller nått till nått varmt land och bara slappa!

I dag är de freitag! Kenneth jobbar hela dagen och hela natten. Kanske ska ta en runda på stan med Emma eller Johanna:) Tyckte det var riktigt roligt förr-förra helgen med bara oss tre:)

Så vi hoppas:D

Så kanske man springer på Robin och hans följeslagare Patricia:) Haha!

För övrigt ska man jobba här tills stängning och sen hinna till systemet + tvätta kläder. Oj Oj OJ!!!!!!!!!

Nä, ha en trevlig fredag. I know i will;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingenting.

Vet inte riktigt hur jag ska börja.. Kan börja med att säga att jag har äntligen skaffat en personlig blogg. Där jag kan skriva av mig, och skriva allting jag behöver få ut. Som jag inte kan prata med andra om.

Kan dessutom skriva att läget är rent förjävligt i mitt liv. Jag har blivit sårad som aldrig förr. Tänker inte gå in på det så mycket här på bloggen. Men jag är ledsen. Riktigt ledsen. Trodde aldrig att jag skulle bli behandlad så illa som jag har blivit. Jag förtjänar bättre. Mycket bättre. Säger inte att jag är perfekt för jag är långt ifrån perfekt. Men jag förtjänar ärlighet. Jag förtjänar att bli uppskattad. Jag förtjänar att skratta och le. Jag förtjänar att känna mig trygg utan att behöva kolla över axeln hela tiden. Men mest av allt så förtjänar jag att bli behandlad som en människa.

Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Eller hur jag ska hantera detta. Jag är helt clueless. Jag är trött, på allt.

Hur ska man kunna gå vidare från nått sånt här? Hur ska man kunna lappa ihopa nått sånt här...

Nä.. Jobb nu, och kvällsjobb i kväll. Antar att det är ganska bra att hålla tankarna sysselsatta.

Tack Camilla min älskade vän för i går. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Hur dåligt jag än mår, vad som än har hänt så får du mig alltid att må lite bättre. :)

Skriver nog inte på ett tag nu. Så ha d gutt.

- You burn me with your lies. You´ve taken all away. I´ve seen it all and its never enough. Take me away, I´ve got nothing left to say. Please take me away...

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hinner inte

skriva värsta inlägget. Ville bara säga att jag hade så sjukt roligt med mina töser i går. Det känns som att jag kom ur lite ur min svacka. :) Så tack allihopa för att ni gjorde min kväll till en riktig helkväll!

Älskar er allihopa. Även the guys:)

Tack igen.

Jag mår mycket bättre nu.

<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hinner inte

skriva värsta inlägget. Ville bara säga att jag hade så sjukt roligt med mina töser i går. Det känns som att jag kom ur lite ur min svacka. :) Så tack allihopa för att ni gjorde min kväll till en riktig helkväll!

Älskar er allihopa. Även the guys:)

Tack igen.

Jag mår mycket bättre nu.

<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ORKA!!!

Orka bry sig om nått? Nä.. Jag tror inte de..

Ja, som ni förstår så blir detta ett bittert inlägg. Just nu är jag så trött på ALLT. Precis ALLT. Önskar att jag var nånstans långt fram Malmö, med tex Camilla eller Pissenisse och bara krökade järnet och inte behöva bry sig om något.

Ja, så är det. Jag är verkligen trött på allt, och nästan alla. Men speciellt en person. As far as i care, you can go fuck your self:) Nä usch. Hemskt att jag känner såhär men ja så är det.

Det värsta av allt är att jag vet om att jag kommer inte sluta känna såhär på ett bra tag, om än överhuvudtaget nångång.. Man kan ju hoppas.. Men ja.. Fuck it..

Jag vill vara ensam.. Med choklad... Vitt vin.. Ciggaretter... Kanske inte helt ensam.. Kanske töserna vid min sida.. Och bara skratta och le..

Det hade varit himlen för mig just nu..

Nä, negativ negativ negativ.. Ohhh.....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kusinen 5 år.

Här har ni förresten min lille kusin som blev 5 år. Han är så söt:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Old mobile pics.

Då börjar vi:)

Dessa är dock inte så gamla, två veckor kanske. Millas mobil:)


Även dessa är inte jätte gamla.


At work.


Jag och Chrille. Sommaren Chrille precis hade blivit sjuk. :(


Älskling och jag ute nånstans. Och första gången älskling tände ljus och skulle göra det lite romantiskt;)


Vicky och Jonzon hemma hos Jöns. Jag och Malin i min gamla lägenhet på Annestad.


Nikita min älskling!

Finns fler men orka:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag igen..

Förra veckan var en helvetsvecka. Förkyld som attans. Min kära pappa åkte och köpte Sinova, som dom gör reklam för på tv. Tänkte jaja, den hjälper ju säääääääääääkert. Men ja. Till min stora förvåning så hjälpte den ganska bra! Efter två dagar behövde jag inte leva på mitt nässpray längre.

Så i fredes blev det en sväng hem till Makkan, tillsammans med några andra boys. Var ensam tjej... Snacka om att det osade testestoron i hela lägenheten, och ljudnivån var inte att leka med. Det slutade i allafall med att Makkan bjöd på utgång på Slitage. Tack för det säger vi. Kvällen slutade dock inte alls bra. Lite för mycket fylle för min del.. Det löste sig dock 30 min efter att vi vaknade dagen efter. ( Så allvarligt var det egentligen.. )

Lördagen kommen, och det var dags för kalas. Min ultra söta kusin fyllde 5 år. Dom växer upp så fort, kommer ihåg hans dop. Där jag var gudmor, vilken liten skit han var då;) Vi åt god grekisk middag som heter Pasticco. ( Vet inte hur man stavar det, men i love it. ) Till efterrätt blev det princesstårta i formen av Tomas Tåget. Skit sött! Johannes blev knappt exhalterad... :)

Var väl hemma igen vid 23.00 tiden. Kastade oss i sofforna och rörde oss inte därifrån resten av kvällen.

Söndagen sov vi verkligen in, vi gick inte upp förrens vid 16.00 nån gång. Jätte skönt! Sen gjorde vi oss iordning och åkte hem till mamma och pappa. Jill och Giorgos var såklart där också:) Det blev en jätte god middag även den dagen. Pappa hade gjort fläskfile som stank av vitlök - mums!

Var hemma ganska sent även på söndagen, och det blev sängen direkt.

Fullt upp hela helgen alltså. Men kul har det varit. Nu är det måndag igen, och jag känner mig fortfarande inte helt friskt alltså. Egentligen är jag frisk nog för att jobba, men på kvällsjobbet använder jag bara min röst. Och jag vet inte riktigt om det går... Folk kommer störa sig på mig.. Sitter o hostar och harklar mig stup i kvarten. Ja, vi får väl se vad dom säger i morgon.

Nä.. Tänkte lägga upp ett inlägg med lite mobil-bilder. Ska wasta min mobil nu, och äntligen köpa en ny. Nokia N97 tror jag den heter. Med tangentbord, så high tech...! Så alla gamla bilder har lagts in på datan.

Kolla in om en timme eller så. Bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()