Ohhhh!

Jag är så förbannad! Eller nej, de kan man väl inte säga att jag är. Jag är snarare sååå trött på dessa jävla förskylningar. Nu är jag sprängförskyld. Ohhhh!

I går jobbade man som vanligt, kvällsjobbet också. Allting var jätte bra, förutom att jag inte sålde så mycket som jag hade velat sälja. Meeen de får jag ta igen helt enkelt. När passet var slut så kom Knet och hämtade mig, vi åkte hem och gjorde laxmackor. KNAPPT GOTT! Kollade lite Heroes o sen sängen.

På morgonen vaknar jag upp och kan knappt andas, är helt täppt i näsan. Mandlarna är som ballonger. Går upp och lyser ner i halsen, och konstaterar att ja, jag har fått halsfluss. Bara sådär över natten. Ingen varning eller nånting, utan Baam - halsfluss.

Så nu sitter jag och tycker synd om mig själv på jobb. Knet är också förskyld men itne alls som jag. Nano spyr. Och denna dagen SUGER!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Barn?

Hej Svej.

Har haft en riktigt tråkig morgon, lite kunder och fryser som jag vet inte vad. Så min morgon har bestått av facebook. Har nog kollat upp alla gamla vänner, från Linne, Ängslätt och gymnasiet.

Fick lite smått panik när jag insåg efter X antal baby bilder, att alla har snart barn. Vad är det här? Helt seriöst, vad är det här? Är det baby epedemi just nu eller? Klankar verkligen inte ner på dom som har barn nu, så ta inte detta fel.

Absolut kan jag förstå att folk vill ha barn nu, att dom kanske känner att dom är i rätt ålder (?) och har träffat rätt man (?). Men jag kan nog inte riktigt förstå det.

Vad hände med att vänta? Vänta tills man tex har gift sig? Hur många gör det nuförtiden? Inte många. Om man nu är så kär och skaffar ett kärleksbarn som förhoppningsvis kommer att leva så länge man själv lever. Ett barn som man på nått sätt alltid kommer ha ett ansvar mot, eftersom det är ens barn. Hur kan man då inte båda föräldrarna ta ett ansvar och gifta sig?

Jag kan ju tycka att det är precis lika viktigt som att få ett barn. Det är en sak om man får barnet i tidiga år, tex tonåren. Men när man har "växt till sig lite" så borde man ju tänka annorlunda tycker man? Nu kommer jag säkert få en hel del skit, men va fan? Jag får väl lov att ha min åsikt. Den speglar ju ingen annans, förutom mig själv. Om man inte får lov att skriva vad man vill i sin blogg, vart ska man skriva det?

Jag kommer i allafall aldrig ( om jag får välja, ibland hinner man inte ) skaffa barn om jag inte är förlovad alltså SKA gifta mig inom kort, eller redan är gift. Innebär detta att jag kanske får skita helt i barn för att jag blir för gammal, så ja. So be it. Då var det kanske inte menat så. Jag tänker inte skaffa barn för tidigt, och definitivt inte för sent.

30 är gränsen uppåt enligt mig. Har jag inte fått mitt första barn inom 30-års gränsen så ska jag inte ha några. Så är det.

Måste bara poängtera återigen, att jag kan inte förstå vissa föräldrar.. Dom kanske är tillsammans med sin partner i 1 år. 1 ÅR endast. Sedan får dom för sig att göra barn.... Får barnet och allt är frid och fröjd. Tills mamman och pappan verkligen lär känna varandra, då kanske förhållandet spricker. ( Som det oftast gör när man inte har lärt känna varandra så väl och har för mycket ansvar ). Vad händer då med barnet? Jo, helt plösligt blir allting en annan 5a. Förstår inte det. Jag kanske har allt för extravaganta tankar nu, men ja.. Jag tycker att det är fel och att det är föräldrarnas fel som borde ha vetat bättre.

Och nej, jag har inte mycket aggressioner inom mig mot föräldrar eller nått. Jag är inte ett skillsmässobarn, och jag har haft en helt fantastisk uppväxt- för bortskämd. Så inte lönt att kommentera sånt.

Nä, nu ska jag ägna lite tid åt min Katia. Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Just another manic monday...

Hajsan!

I dag är det måndag och jag är verkligen HELT slut. Känns inte som världens bästa start på en vecka alltså. Man jobbade hela förra veckan, både kvällar och dagar. Fredagen kom och man vart ganska trött men ändå sugen på lite äventyr, så vi bjöd över Aina och Andy, jätte trevligt! Drack lite vin och snackade skit långt in i natten.

Lördagen kom, och vi skulle egentligen ta det lugnt eftersom jag skulle jobba på söndagen. Så blev det inte. Lördagen började med att vi var sjukt segstartade, tänkte att vi hade all tid i världen att lulla omkring i lägenheten. Så blev det inte. Kenneths mamma ringde och frågade om vi ville köra hem till dom och äta middag i dag. Ja visst tänkte vi, är ju trevligt. Lullade väl fortfarande omkring lite, och gjorde absolut ingenting. Kenneths mamma ringer igen, och vill att vi ska köra in om Burlöv C, och köpa med oss gardiner. Då blev det fart på oss, helt plöstligt hade man inte tid att lulla runt alls. Utan nej, in i duschen - fixa håret - på med smink - lite fina kläder - packa väskan med diverse - förberede Nano på att åka bil ( han blir ängslig ).

Sen körde vi. Burlöv Center var ju trevligt, där har jag faktiskt aldrig varit innan. Ja, jag vet de är skandal eller nått. Men inte vad jag kan komma ihåg i allafall.. Vi köpte även nytt koppel till Nano. Jag fick hiva i mig lite pölsemannen - korv. Jag klarar inte att åka bil speciellt långt om jag inte har nån mat i magen, risken finns att jag började må illa och får huvudvärk.

Väl framme i Blentarp så konstaterade vi att ingen orkade laga mat, så vi stack ner till en byakrog och åt jätte god planka. Jag åt laxplanka, har aldrig ätit det i heller. Men gott vart det. Sen hem till Sten igen och kolla på "Blåsningen".

Väl hemma igen så började det ramla in folk, nästan genast. Camilla först som vanligt;) Haha. Därefter trillade Milli och Atti in. Varpå Fanny hälsar på en stund. Sist men inte minst Räkan och Leo. Blev ganska sent, fick ett ryck och drog in till HB. Skit mycket folk. Fattar ingenting. Det var tre dagar tills löning och hela stället var fullt. Jag var dock nykter kändes det som, jag palla inte lägga nån energi på att "festa till det". Skulle ju upp och jobba sen.

Söndagen var en jobbig dag kan jag säga. Camilla sov över här, och gick i sömne som vanligt. Tillslut fick man dra sig upp ur sängen och göra sig iordning för att palla sig in till jobb. Kenneth körde mig som tur var! Väl där så kände jag väl att jag var ganska seg och fördmodligen inte kommer presetera speciellt bra. Efter en timme tittade jag på anslagstavlan ( där alla säljs skrivs upp ). Jag låg sist. Av ALLA säljare... Fuck no tänkte jag. Detta går inte. Så nej, skärp till dig Vicke.

Vi kan ju säga såhär att kvällen avslutades med att jag hade MEST sälj av alla nya;) Och låg runt medel på veteranarna. Så det funkade ju;)

Kenneth kom även och hämtade mig. Tack älskling. Väl hemma bänkade vi oss i soffan och hade ett litet "Heroes" marathon. ;) Så i kväll får vi börja på andra säsongen.

Nä, nu ska jag snart äta vurre med Knet. Sen kommer mamma, då sticker vi. ( Gud vad det lät hemskt ). Vi ska nämligen storhandla i dag. :) Jag älskar att storhandla. Känner mig rik. Tills jag kommer hem och märker att jag har inte så mycket pengar över:(..

Ha en trevlig måndag!

Här e lille plutten i snön på bakgården.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag! finally.

KNAPPT skönt att det är fredag. Denna veckan har varit otroligt seg, inte pga kvällsjobbet, utan förmodligen pga vädret - kallt. Men nu är denna veckan över! Undrar vad som händer i kväll? Är sjukt trött, men samtidigt är jag sugen på att göra nått.. Ni kan ju höra av er om det händer nått i kväll:D

Har väl inget mer att skriva, förutom Congrats Agnes! (L)

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen!

Gick överraskande bra. Kvällsjobbet alltså. Började i går vid 15.00 tiden med en liten utbildning på 2 timmar. Sjukt pinsamt, man fick sitta o läsa högt för chefen.. Jag började kallsvettas typ.. Men det gick bra, hon tyckte jag läste bäst;) Haha

Därefter fick vi lyssna på dom andra säljarna i 2 timmar. Skit skoj, alla har ju sin egen taktik för att få iväg ett sälj. Satt hos en kille som hette Jonas tror jag? Han var sjutk grym. Fick iväg sälj eller sälj hela tiden. DET ska bli jag:)

Dom resterande två timmarna fick vi själv sätta igång. Jag var den första av alla dom nya som satte ett sälj;) Wohoo. Sålde två stycken i går sammanlagt, inte speciellt bra på två timmar. Men samtidigt, min första dag. + Att dom övriga säljarna, ( som jobbat där länge ) bara låg runt 7-8 stycken i går. Så det är acceptabelt.

Känns lite "bakåt" att ha ett säljarjobb igen alltså. Det hade jag när jag var yngre. Men va fan, kan man det och är van vid det så får man väl glädja sig åt det:)

I kväll ska man jobba igen, men denna gången jobbar jag själv hela kvällen. Det ska bli intressant och se om man fortfarande har vad som krävs...

Nu sitter man här i butiken, och det är såklart dött. Hade lika gärna kunnat ta av mig alla kläderna och dansa balett i butiken. Där finns ingen i butiken, ingen ute på gatan. Det är verkligen HELDÖTT! Inte så konstigt iof. 4 dagar till lön + att det är januari..

Nä, nu ska jag störa mig med Knet.

Hoppas allt gick bra Johanna at your surgery!

Tack alla för alla kommentarer på fejjan angående nytt jobb;)

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Börjar kvällsjobba i dag.

Japp, i dag börjar man på de "nya" jobbet. Har jobbat där tidigare, så jag vet hur det är. Ganska hektiskt, men kan ändå vara rätt roligt. Jag hoppas verkligen att jag kommer tjäna ihop mycket pengar, så man kan resa eller nått i framtiden. Känner mig som en riktig fattiglapp.

Denna morgonen började inte bra alls. Jag måste lära mig en sak, att inte gå och lägga mig med blött hår. För när jag vaknar så står det åt alla håll, och det är omöjligt att få ner. Plattången kan gå o slänga sig i väggen. ( Vilken den gjorde efter mitt raseriutbrott. ) Jag får inte håret rakt hur mycket jag än försöker. Måste lära mig att föna håret innan jag lägger mig. Fönar jag det så lägger det sig någerlunda rakt och är därför skitlätt att paltta dagen efter.

Jag fick i allafall ett raseriutbrott på mitt hår, som gick ut över ALLT och ALLA runt omkring mig. Det slutade med att plattången kastades rakt in i köket och landade på diskbänken.. Får se om den funkar i morgon.... Hoppas det.. Har itne råd att köpa ny...

Till nått annat, jag är sjukt nervös. Min mage är nervös... Jobbigt. Även om jag har jobbat där innan så blir jag ändå nervös, fattar inte riktigt...? När jag blir riktigt nervös så börjar min mage ALLTID att klydda. Jag tänker INTE gå på toaletten o göra nummer två på ett nytt jobb med nya människor. Jag kan inte heller gå hem ju... Första dagen liksom.. Ohhh jobbigt.. Får ta lite samarin nu och försöka lugna ner mig själv..


Önska mig lycka till.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Shitters vad jag mår dåligt

Ja verkligen. I dag mår jag riktigt kasst. Min mage bara knyter sig totalt. ( Nej, behöver inte bajsa... ) Men precis som om jag behöver spy eller nått.. Fattar inte varför jag känner såhär? Det är jätte jobbigt i allafall.. Får väl kolla upp detta om de inte släpper innan den 25:e.

Har drömt så sjuka drömmar i natt dessutom.. Fattar ingenting.. Oftast när jag har "sjuka" drömmar så brukar jag ha sett nån film eller nått på kvällen. Så man kan relatera till den, men inte i natt.. I gårkväll stack vi bort till Möllan o nån öl tillsammans med Edith o hennes pojke. Riktigt trevligt, och riktigt trevlig pojke;;) Glad för din skull. De blev ganska sent i går iof.. Var nog inte hemma förrens vid halv 4 på morgonen.. Haha.

I vilket fall som helst.. Har drömt att Kenneth var otrogen, med en gammal jobbarkompis. Bonnie Hilding. Som jag inte har träffat på år och dag nu. Hon har dessutom precis gift sig, så där är ju såklart ingen som helst sanning i det. Jag blev i allafall förbannad och kastade ut dom båda från mitt föräldrarhem....?

En ny dröm påbörjades, jag mådde illa i drömmen och spydde ner hela mammas och pappas nedanvåning ungefär.....? Normal dröm...... Vaknade och blev äcklad... Men lyckades somna om igen...


Ännu en ny dröm uppstod, drömde att Nano lämnade mig.. Som att han var min pojkvän alltså.....? Jag var alltså tillsammans med en hund.... Öhhe? Va? Fattar ingenting.. Vaknade i allafall, låg och funderade och kom fram till att där ÄR verkligen nått seriöst fel på mig.

Somnade om, drömde om bajs.... ( Nu tror verkligen alla att jag har fått nån seriös skada.... ) Men ja, det är sant... Vaknade och var skit äcklad... Svettades och tänkte väcka Knet för att be honom köra mig till pysket. Kollade på klockan och det visar sig att den är runt 6 på morgonen, what the fuck tänkte jag... Måste verkligen sova annars kommer jag vara HELT död i morgon..

Jag gick upp, tog ett glas vatten och gick och la mig igen. Ett nytt försök tänkte jag. Men ack nej... Jag lyckades somna.. Och sov tills att jag var tvungen att gå upp. Men drömmarna var dom samma... Hela tiden...

Så nu sitter man här på jobb, äcklad... Ska verkligen gå och lägga mig när jag stänger här. Knet ska på bio med Jocke, så jag har lägenheten för mig själv;)

Nä, får väl ändå lyckad prega ner lite mat känner jag.. Älskling lagar fiskpinnar.. Måste ju äta..

Trevlig tisdag. :)
Ps: Jag fick jobbet förresten, börjar i morgon. Hoppas verkligen jag mår bättre då. ds.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finally

Im feeling better. Måste varit 24- timmars kräksjukan eller nått. ( Lite längre än det kanske ).
Nu känns det bra i allafall och jag är pigg och glad:D. I dag ska man på arbetsinterju på mitt gamla jobb som jag hade när jag gick ut skolan. Ska bli roligt och se om dom känner igen mig, men det tror jag. Ska bli riktigt skönt med mer pengar i fickan om jag får jobbet! Känns riktigt trist att vara ifrån lillen bara, men jag vet att älskling tar hand om honom. :) After all, jag kommer ändå att vara hemma vid 21.30 tiden på kvällarna så det är inte så farligt.

Är på jobb nu och det finns lite att göra faktiskt, fast att det är januari och innan löning. :) Just nu är lunchen slut, så här är dött nu, men de kommer väl snart igång igen vid 15.00 tiden.

Sitter här nu och lyssnar på One tree hill volym 1 - The road mix. Lite löjligt kanske? Men fan vad bra den är, mycket minnen:)

Är sjukt hungrig, och vi har ingenting att äta här hemma:( Försökte få iväg älskling att handla bullar, men han sover fortfarande. ( Vi satt uppe till klockan 4 i går och streck-kollade på Heroes. ) Så jag får väl skylla mig själv..

Jahapp, inget mer o skriva? Nähä.. bye:)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Min lördag..

Sög ju rejält... Jag slutade att spy förrens klockan närmade sig 23.00..
Kenneth kom hem från morsan o bara tittar på mig o säger, du kan ju inte bara va bakis...Du måste ha dragit på dig nått.. Du ser ut som... ***.. Tack säger jag och vill dö lite till...

I dag känns det bättre, men fortfarande inte helt okej.. Har inte spytt än, men jag känner att det kan mycket väl ske.. Mysigt...

Bara det inte är kräksjukan... Orkar inte, ska dessutom på jobbintervju i morgon för ett kvällsjobb. Känner att vi måste börja få in lite pengar så vi har pengar ÖVER varje månad.. Trist, men så är det.

Från det ena till det andra, i kväll har man inte gjort mycket. Varvat städning med att ligga i sängen. Men nu ser här fint ut i alla fall. Knet ska laga mat i dag ( tack för det ). Det blir hamburgare och pommes. Otippat? Hahaha

Gott ska det bli i allafall, känner verkligen att jag behöver få i mig lite mat. Åt inget i går ju..

Senare i kväll om jag känner mig bättre vilket jag starkt tvivlar på, så ska vi träffa Edith och hennes nya POJKVÄN! You heard me right, Ediths got a boyfriend. Jag är så glad för din skull älskling. Du förtjänar detta:) Love you.

Hoppas resten av er har en skön söndag.

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min dag suger..

Duktigt. Jag har inte mått såhär dåligt på jag vet inte hur länge. Dagen började med en helvetesjakt tillbaka hem från Räkan, varpå jag sitter och hyperventilerar hela vägen hem för att försöka hålla borta spyan...

Väl hemme spydde man såklart. Inom loppet av 30 min spydde jag två ggr.. Intressant va?

Gick och la mig, vaknade 16.00. In på toaletten, duscha med Kent. Varpå jag slänger ut Knet ur dushen, för jag måste spy igen. Vill inte ha nån på toaletten samtidigt. Efter 3 spyan kände jag att det började kännas okej.

Ack så fel jag hade.. Gjorde mig iordning lite, och klockan närmare sig 5. ( Robin skulle komma och hämta oss). När klockan är 16.45 och jag fortfarande ligger inne på toaletten så kände jag att det var kört. Bad Kenneth åka själv, som självklart blev as - pisst på mig. ( Which i deserve, jag drack för mycket i går kombinerat med för lite sömn ). Kenneth hinner bara slänga igen ytterdörren, förrens det var dags igen.. In på toan och tog 2 omgångar till.

Har försökt äta lite, men allt kommer upp. Försökt dricka vatten, men ta mig fan.. Det kommer upp också..

Ligger halvdöd i soffan nu och tänker att jag ska aldrig mer dricka... ( Kan man hålla det kanske? )

Nä usch, alla är sura på mig och jag mår skit.

Ha d fint

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Finally Friday

Yes, äntligen är denna veckan slut. Känns som att den har gått extremt sakta. Fredag i allafall och sista dagen på jobbet denna veckan, skönt. Känns så trist att vara här när det inte är nått folk alls. Men men.. Kallt är det också..

Nog med klagandet, i kväll bär det av hem till Räkan tror jag. Hoppas. Hade väldigt roligt där förra gången. Denna gången får lillplutten följa med oss dit. Knet följer med mig dit och kör mig hem sen när han ska ta nattskiftet, så de blir ingen lång kväll..

I morgon tror jag att vi ska äta middag i Blentarp eller nått.. Hos Knets mamma för att fira/ vinka av Robin. Blir nog jätte trevligt:) 

Nä, nu har jag värmt lite spaggethi och köttfärsås. Knappt gott.

Såå, ha de så fint alla;)

Hittade denna bilden på Fannys facebook. Min lille prins när han var liten.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nothing to write

Eftersom jag fortfarande känner av bloggtorkan så lägger jag upp lite bilder till:) Denna gången från förra helgen som tog plats hemma hos Räkan. Riktigt trevligt! Mycket folk, extra roligt att träffa folk man inte har träffat på jätte länge. Så varsågoda:)







Varsågoda:) Tack alla för en trevlig kväll, och i morgon gör vi om det:) Utom Knet som ska jobba natt:(

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fylle-Knet

Från förra inlägget på Mac D, så gör vi favorit i repris. Men denna gången har vi bildbevis!
Enjoy!




Älskar mitt lilla cp:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt upp!

Nä, de har jag väl egentligen inte haft.. Har bara inte orkat sätta mig och blogga. Det är för jävligt väder, och alltid kallt - både inomhus och utomhus. Min tid har alltså spenderats under täcket i soffan och sängen. Stort sett. Men mycket har hänt, roliga saker:) Kommer dock inte ihåg allt direkt.. Det har blivit en del hemmafester på senaste, och jag har varit ganska flitig med kameran! Så här får ni lite bilder från den 5:e Januari, folk hemma hos oss:)
Ciao



Robin skulle få plats i Nanos säng....Trodde han..


Älskling leker tuff eller nått.. Bedöm själva.. Haha;) Älskar dig




Robin och lilleskutt ute i snön på bakgården!


Dags för utgång, som egentligen inte blev en utgång.. Vi hann ut genom dörren, bort på stortorget.. Sen raka vägen till Mac D, och hem igen..Haha, mindre lyckat..


Väl på Mac D, gick det utför.. Bedöm själv på bilderna. Fulle-knet kommer i ett eget inlägg efter detta.


Sen började ätandet....



På vägen hem snodde vi med oss en skylt från Mac D, varning för blött golv. Den hade vi sjukt kul med hela vägen hem till vår lägenhet. Robin placerade ut den på lite random platser hela vägen. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Camilla har lagt upp en video på facebook, på hela grejen. Kolla den så ser ni att vi inte är speciellt friska. Facebook - Camilla Freiding.

Detta kan tex hända om man inte aktar sig för att halka, man kan tex råka hamna i en låda.

Han gör det med stil i allafall. Hahaha.

Var bara tvungen att lägga upp denna.. Kolla Gay-Knet som är gravid och håller i min väska.


Väl hemma igen hos min lilla gosse!


Lyckad kväll? Ja, så otroligt rolig!
Fler bilder från andra fester kommer snart;)

I kväll bär de förresten av hem till Robin, Kenneths bror som är med på alla bilderna typ.
Hoppas ni har en fin kväll:D Ciao







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyår!

Var sjukt lyckat! Riktigt mysig kväll! Aina, Andy, Knet och jag tog de lugnt hemma hos oss. Gjorde förrätt:) Rostade mackor med smör, creame fraiche, lax och rom. Riktigt goda;)

Huvudrätten bestod av fläskfilé med potatisgratäng, grönsaker och rödvinssås. ( Andy o Knet hade i en halv flaska rödvin.. ) Men det blev ändå helt okej:)

Efterrätten fick bli marängssviss:) Ohh så gott! Så längesedan! Men man orka typ inte äta nått, var så mätt ifrån middagen..

Såhär såg det ut hemma hos oss:)



Efter maten drack vi lite och spelade kort:) Sen tog vi taxi hem till Katia och Zacki, som hade hyrt en lokal i källaren!



Tolvslaget:)



Sen, gick det överstyr. Röda läppstift, serpentiner överallt. Bordet började brinna, brandlarmet gick igång X antal ggr. Haha, men riktigt kul var det!



Här var en kille som hade jätte roligt heeeeeela kvällen...



Haha:)

Har många fler bilder på alla andra, o även fylleknet;) Resten av bilderna kommer att ligga på facebook:) Fylleknet kommer dock att komma upp här också;)

Hoppas ni hade en fim nyår!
Jag avslutar med en nyårsbild med mig och Camilla:) Mötte upp Camilla senare ju;)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()