jesus!

JESUS! VAKNADE PRECIS AV DOM VäRSTA MARDRöMMARNA I HISTORIEN.... MARDRöM 1.EN PSYKISKT SJUK KILLE KIDNAPPADE ALLA RUNT OMKRING MIG SOM JAG TYCKER OM OCH TORTERADE DOM EN OCH EN I EN GAMMAL LASTBIL... SAY WHAT? TILLSLUT KOM HAN SJäLV TILL MIG OCH LäMNADE IN SIG FRIVILLIGT TILL POLISEN... FRåGADE OM JAG VILLE LEVA ETT LIV MED HONOM... EHH.. NEJ TACK......     SEN VAKNADE JAG PANIKSLAGEN.. MEN LYCKADES SOMNA OM IGEN.. DRöMMER Då ATT JAG HAR EN SCHäFER SOM NåGON FöRSöKER DöDA I MIN LäGENHET.. MED KNIV. EGENTLIGEN äR DE JOHANNAS LäGENHET.. HAN STICKER SCHäFERN TRE GGR I HALSEN OCH SEN BER HAN MIG STICKA HONOM I MAGEN.. VILKET JAG SJäLVKLART GöR.. HAN STACK MIN HUND. SEN RINGER JAG DJURSJUKHUSET SOM SKICKAR EN AMBULANS,OM 5 MIN. MEN KENNETH VäGRAR BäRA NER MIN HUND FöR TRAPPORNA Så NåGON ANNAN FICK GöRA DE. VäL NERE På GATAN KOMMER AMBULANSEN OCH JAG VAKNAR.......                        NU äR FRåGAN... VAD äR DET FöR FEL På MIG... NU KAN JAG INTE SOMNA OM. KLOCKAN äR öVER 4, OCH JAG LIGGER SKRäCKSLAGEN PCH BLOGGAR FRåN MOBILEN... Nä FåR VäL SOMNA OM På NåTT SäTT. USCH! OBEHAGLIGT. 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Banta!

Hej alla!

Klockan är 07.41 och jag är uppe.. Har varit såhär nu sen vi stängde butiken.. Är uppe vid 5-6 varje morgon.. Kan inte sova längre.. Behöver en hobby eller nått  nu när jag bara har mitt kvällsjobb.. Så jag har bestämt mig för att börja träna... Får se hur länge jag pallar de..Haha, är ganska lat av mig..

Men började "banta" i måndes och har redan gått ner nästan 5 kg. Så det är bra Victoria:) Ska vara fit for fight till sensation tänkte jag. Har även tankat hem Zumba fitness som är AS KUL! Dansa är ju så roligt! Så vi får se hur de går med det!

Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu en stund och försöka sova lite, för att sedan gå upp om nån timme o köra ett Zumba pass, in i dushen och till jobbet.

Trevlig måndag alla!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett tag sen.

Hej igen! Nu har man varit lite kass på att skriva igen.
Får väl ta igen de med ett rejält inlägg;)

Nu är de onsdag och klockan är just nu 06.48 och jag har varit uppe sen klockan 5. Japp.... 5... Vet inte vad det är med mig. Kenneth går upp till jobb vid den tiden och jag brukar alltid vakna till, men sedan kunna somna om gott igen. Men inte nuförtiden. Detta är tredje dagen jag är uppe vid denna tiden. Finns ju inget att göra.. Hur trist som helst. Sitter o kollar varje morgon på "Ellen" - de ända roliga. Sen finns det inget på tv, och jag är för seg för att jag göra nånting nyttigt.

I allafall, jag kommer inte ihåg vad jag skrev om sist. Så jag tar en snabb repris av vad som har hänt. I helgen var man ute både tors, fre, o söndag. Inte bra. Ville jag det? Nja, inte direkt om man säger så. Men Knet jobbar nonstop nu alla helger resten av månaden, så det var väl lika bra att passa på. I torsdes blev det Bodoni. Så roligt jag hade! Det var kanske 3-4 år sedan jag var där, och dom har gjort om hela stället. Jätte mysigt, lite funky:) Och sketa bra musik - reggae kväll. Det var jag, Knet och Camilla som fick ett ryck på torsdagskvällen och verkligen inte pallade Etage, så Bodoni fick det bli och jag ångar det inte. Väl där träffade vi på Fanny som bjöd in mig och Knet till en middag-spelkväll på lördagen.

Fredes var både jag och Knet lediga och bestämde oss för att storstäda hela lägenheten. Vilket vi faktiskt genomföljde, cred till oss;) När vi ändtligen var färdiga så ringde Caroline och undrade om hon kunde komma förbi en sväng och köpa med sig mat. Men eftersom vi är ganska trötta på hämtmat (har levt på det X antal dagar förra veckan) så bad vi henne köpa med sig Wraps i stället. Så tacos fick det bli. Jätte gott! Sen blev det film och lite vin. Efter att Caroline åkt hem så skulle vi till Harrys, men eftersom vissa folk inte kom in och kön var ganska stor till alla andra ställen så fick de bli Breeze. Kan ju berätta att där var inget folk alls, men med Makkan och Denise kan man aldrig ha tråkigt. Så det blev en helt okej kväll ändå, men kunde lika gärna stannat hemma och sparat dom pengarna till ett roligare tillfälle.

Lördes var vi som sagt hembjudna till Jocke & Fanny som bjöd på hemmalagad pizza med bea-chilisås. Knappt gott. Därefter blev de "Med andra ord" & "Med vilda gester" tror jag att de hette. Som vanligt ägde jag och Fanny! Därefter blev de lite dricka och massa youtube klipp. Camilla trillade in lite senare, samtidigt som Robin ringer och säger att han är ute i Malmö med Patricia. Så Knet ville självklart ut och träffa honom eftersom dom inte träffas så ofta längre. Robin ligger i lumpen. Så Breeze igen fick det bli, eftersom Robin och hans vänner är yngre. Men det var helt okej även den kvällen. Man kan aldrig ha tråkigt med Robin och Knet tillsammans. Det går bara inte. Kommer komma upp lite bilder sen.

Söndagen spenderades hos mina föräldrar med god middag. Därefter såg vi nya Wallander filmen, och SALT. Som by the way är riktigt dålig. Inte alls som jag trodde att den skulle vara. Besvikelse.

Måndag och tisdag har vi jobbat och gått och lagt oss ganska tidigt.
I kväll blir det väl samma visa. Mamma & pappa kommer till butiken i dag och ska rensa ut, så man får väl hjälpa till när man är ledig nu:)

Ha d fint alla. Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()