Victoria Är Mindre Arg...

Nu har man äntligen fått mejlet, och allting verkar stämma. I allafall på papper!
Får väl se hur det går när ordern väl kommer..

Sorry för mitt utbrott tidigare, men trust me. Välbefogat.

Nu slutar man snart, ( i butiken ) och börjar kvällsjobbet. Pallar egentligen inte alls.
Men de får gå.

Wish me luck. Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Victoria Är arg!!!!!

Ja för det är hon. Är såååå förbannad på pilgrim.
Förväntar mig verkligen inte att ni ska förstå något av de jag skriver, för det blir förmodligen för komplicerat. Men ändå, måste skriva av mig!

Vi beställde in vår-kollektionen, och allting var bra. Förutom 2 saker som var restade, och inte skulle komma förrens den 16:e April. Jaha, tänkte vi. De får ju gå!
Men efter en lite närmare titt på vår beställning så såg vi att där var saker vi HADE BESTÄLLT som inte ens stod med på våran order. Utan dom hade inte ens gått in i deras system.

Då är min fråga.. Hur går detta till? Vi pratade med säljarna PERSONLIGEN! Satt oh skrev ordern TILLSAMMANS!

I vilket fall som helst, så hör jag av mig till vår kontaktperson, som då är mammaledig.... Så jag blir vidarebefodrad till en annan tjej vid namn Camilla. Det visar sig att hon är på semester tills den 6:e och kan därmed inte hjälpa mig, utan ber mig lägga en NY order till självaste Pilgrim i DK.

Fine, tänker jag. Då gör jag det. Jag skriver upp allting vi ska ha, och skickar det till huvudkontoret i Danmark. Får ett svar efter x antal dagar att dom har mottagit ordern och allting skickas den veckan.

Jag pustar ut, och tänker ja det var ju inte så svårt. Men ACK Victoria, så fel du har!!!

I dag kommer det ett paket från DHL, som jag tar emot och öppnar. I det här paketet är vissa av dom restade sakerna + saker vi ALDRIG har beställt! Wohoo.. ÄNNU en fel order!!!

Förbannad som jag är, så ringer jag till huvudkontoret och ber om att få prata med personen som har mottagit min order! Varpå han säger " Har du och jag talats vid tidigare?" Ehhhhhh, SÄR!!!!

Ber honom kolla upp vart det andra paketet tar vägen, med det senaste som jag har beställt... Han försöker kolla upp de, men det visar sig att den ordern INTE HELLER HAR GÅTT IN, och han kan inte komma ihåg att jag har gjort den...

FLYFÖRBANNAD Victoria försöker att kommunicera så gott de går med honom, men självklart blir det väl fel. Danska-Svenska....

Men i vilket fall som helst så gör han EN NY ORDER till.... Och säger att han skickar en bekräftelse till mig på mejlen... Direkt! Jag har kollat mejlen nu i en halvtimme, och där är INGEN. Än så länge..

Skulle inte förvåna mig om jag nu får 4 paket eller nått med samma innehåll! Skulle något fel ske denna gången, så stänger jag butiken, packar ner lite vapen och tar tåget över till DK. Letar upp deras kontor och massakerar hela bunten.. *Skämt å sido*.

Nej, nu vet ni i allafall. Pilgrim = SKÄRP ER!

Jenny, hur länge ska du vara mammaledig?!?!?! Du äger. Inget fel alls med dina beställningar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blogga.

Har inte hunnit/orkat blogga så mycket på det senaste. Jobbar heeeeeeeela tiden känns de som. Varje dag i butiken, och det är en hel del att göra. Ganska mycket kunder nu när de är "vår". Känns jätte kul:)
Sen jobbar man ju kvällarna också. Är inte hemma förrens vid 22 tiden i bland. Då blir de liksom att man slänger sig i soffan och kollar på How i met your mother (har fastnat för den serien HELT.) och sen däckar man ganska snabbt.

Ska försöka bli bättre dock. Ska va ledig nu ett tag:) Är ledig från och med onsdag tills tis. Så de känns jätte skönt! Kan man hitta på lite mer liksom!

Jag har hunnit shoppa lite i veckan! Skit glad, har fyndat som fan! Blev två stycken långa skjortor på Veromoda, och en kofta. Skit nöjd. Hade kostat 399 styck, men det blev 300 på rea tillsammans. DET kallar jag fynd. Skit skönt nu på våren med tunna skjortor och bara leggins til.

Sen blev det en ny foundation från Make up store, som jag är väldigt väldigt nöjd med. Den går inte av alls. Smetar inte o så. :)

Sen var man inne på Deichman, eller hur det nu stavas och fyndade lite till. Hittade ett par stövlar/boots på rea. 149 spänn:) Dom är sjukt höga, men såå snygga. 13 cm klack. Men de får gå, där e lite platå också;) Så nu kommer jag vara lång när jag går ut!

Knet har också fyndat lite, de blev jeans och T-shirtar + skor. Han är supernöjd:)

Känns så skönt nu när vi fick våra löner! Kunna unna sig lite. I veckan ska vi även köpa in gardiner och lameller. Sen får de vara färdigshoppat för denna månaden! Hehe.

Ska förresten bli så skönt nu när man är ledig i en vecka och kunna spendera tid tillsammans. Vi hinner inte träffas så mycket nu längre liksom. När han går till jobb så sover jag. När han kommer hem så drar jag till mitt kvällsjobb. När jag kommer hem så hinner man liksom inte göra så mycket. I kväll är jag tex ledig, men Kenneth jobbar tills 23. I morgon är Kenneth ledig men jag jobbar från 11 till 21. :(

Nä, nu e de Petra Mede show (Helstört...) där Maria Montezami är med. Måste ses. Tycker det är den ända housewifen som är någerlunda normal och omtänksam!

Trevlig kväll alla!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Foundation!

Finally verkar det som att jag börjar komma nån vart när det gäller foundation. Har kollat runt lite på nätet och det finns ju seriöst ALLA möjliga sorters märken och prisklasser.

Alla tipsar om Mary Kay, MAC, och ID. Dock har ingen av dom fallit mig i smaken, varken färgmässigt eller prismässigt. (Är villig att betala ganska mycket för en bra foundation, men då ska färgen klaffa perfekt!)

Har dock hittat två stycken på Make up store. Har ingen aning om hur märket är, men det är ju ganska många som använder sig av det, så man får väl testa. Har hittat något som inte ens Trucco hade tidigare, en HELTÄCKANDE foundation. Tack säger jag!

Inte för att jag har dålig hy eller nått, har kanske 1 finne, 1 gång om året eller nått. Inga leverfläckar iheller eller nått, men ändå. Det kan va kul att få ett "baby doll" face nån gång när man ska ut o så:)

Så de får bli mitt köp, en heltäckande och en halvtäckande (vanlig foundation alltså).

Får hoppas att dom inte smetar o så. :)

Angående hårfärgen har jag fortfarande inte hittat nån som ska va som Tyra Banks. Har dock mejlat Jill nu och skickat med en bild på hur jag vill ha det. Så får väl se om hon kan fixa de;) Har ringt runt till massa frisörer och alla säger samma sak - Går ej att få utan att slita på håret enormt.

Jo, jag är medveten om det... Vill ändå ha det... - Nej, tyvärr vi kan itne hjälpa dig.

Har t.o.m. ringt såklallade "afrofrisörer" som specialiserar sig på afrikanskt/ utländskt hår. Men inte ens dom vet hur man fixar den färgen...

Ja, nån gång ska jag väl få till de!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjalom!

I dag är de lördag:) I kväll bär de av mot en thomas ledin konsert med mamma och mannen. Hoppas de blir roligt! Vidare på kvällen har jag ingen aning vad som händer!

Hoppas ni har en trevlig lördag! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FULLE-Brödrarna

Hej igen! Har lugnat ner mig lite sen smink-hårchocken. Kom på att jag inte har lagt ut Fylle-knet bilder på ett tag. Och som en bonus på det, så får ni även fylle-robin på köpet!

Se och njuut!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hårfärg?

Jag blir tokig. Är ganska trött på mitt svarta hår nu. Brukar alltid ljusa upp det på salong med antingen helfärgning eller slingor. Meeen jag tänkte att jag kanske kunde göra det själv!
Men de finns fan ingenting nånstans för oss som har asiatiskt hår. Ingenting.
Det verkar inte finnas en chans till att jag skulle kunna få mitt hår ask-brunt på egen hand.
Varför tillverkar dom inte för oss också i Sverige? De finns ju hur många som helst, som har brunt/svart har i sverige som säkert hade velat ha det ljusare i bland..

Usch, nu blev jag på dåligt humör.

+ Att som om de inte var nog med de, så har dom slutat tillverka mitt smink märke. - Sebastian Trucco.
Deras foundation tex är guldvärd, och nu finns den inte att köpa någonstans. Går inte ens att beställa hem på nätet liksom! Va är detta! Hatar att när man väl hittar nånsting som ALLTID funkar för en, så försvinner det!

Så jaha, nu får man väl ändå ta sig till lund, och pressa in sig mellans Jills hektiska schema och försöka få en annan färg på håret. + Att jag får ge mig ut och leta smink...

Vill ha den färgen<3



Eller...



Vilken tycker ni är snyggast?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Inte som man hade planerat...

Nä för det blev det verkligen inte! I kväll skulle det varit firmafest! Såg verkligen fram emot gratis middag och gratis dricka i X antal timmar, för att sedan kasta mig ut på stan nånstans hejdlöst berusad och påverka någons liv... Eller nått...

Men NEJ, firmafesten blev inställd:( Trist, ingen pallade..- Då är min fråga... HUR KAN MAN INTE PALLA MED GRATIS MIDDAG OCH GRATIS DRICKA EN HEEEEEEL KVÄLL! EHHH VA!

Knäppt. Usch. Nu finns det inget att göra, och det blev helt plötsligt en tråkig fredag. Nä, köpa en bag in box eller nått och supa ner mig i soffan och vänta på morgondagen.

I morgon blir det först kalas för min bror, Chrille pille. Som faktiskt fyller 18.. När jag tittar på honom så ser jag fortfarande en 3åring men det är en annan 5a. Grattis som fan i allafall!

Senare på kvällen hade vi förmodligen tänkt samla ett litet gäng och kolla melodifestivalen. Hur det kommer gå ihopa har jag ingen aning om, eftersom vi ska va hos Chrille så sent som 18. Sen blir de ju mat och allting också.. Hmm, får försöka smyga ut därifrån eller nått.

Nä, nu sitter man här på jobb och det bara kryllar av kunder hela tiden. Nya kollektionen vet ni. :) Caroline min moster är påväg hit också. Så man måste väl vara lite social sen;)

Ha en bra fredag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bloggtorka.

Det är anledningen för att jag itne skriver. De har väl inte hänt så mycket på senaste känns de som.. Hmm.. Var ute i fredes med Johanna och Kenneth på Zsa Zsa Zsu. Trevligt trevligt. Fick en halv cider över mig, men annars var de lugnt. Haha (Johannas fel;))

I lördes blev de lite lugnare. Kollade på melodifestivalen tillsammans med Knet, Johanna och andy. Trevligt:) Sen blev de lite vin och spel. Spelade först Med vilda gester, där jag och Johanna losade ganska kraftigt mot Knet o Andy... Sen fick man övertala Johanna på en rematch eftersom hon är en så dålig förlorare! *PIK*

Så det fick bli "Helt överrens" där jag och Johanna helt och hållet tog hem segern! Suckers! Spelet vunnet, och Johanna på bättre humör. :)

Senare fick vi ett ryck och drog in till Breeze och mötte upp Makkan och Räkan:) Trevligt där med. Johanna hittade snygg lamme;)

Nä, man får väl återgå till jobb och packa upp pilgrim. Har precis fått in nya Pilgrim. Vårkollektionen. Som jag måste säga, är HELT fantastisk. Hade kunnat ha på mig allt på samma gång. Men den är så satans dyr.. Trist. Annars hade ju alla köpt den kanske.
'
Senare blir de kvällsjobb så man är inte hemma förrens vid 22 nån gång. Trevlig tisdag alla!

Ciao

Kan det bli mer stilrent?

Självklart finns det i butiken tillsammans med alla andra tillbehör!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej Hej

Denna veckan har de varit fullt upp, så därför jag inte hunnit skriva. Inte pga jag mått dåligt som tidigare, utan jag mår faktiskt bättre o bättre för varje dag:D

Kännas som att allting börjar vända.

Ja whatever.. I kväll blir de Zsa Zsa Zsu med Äääsch asså. Hoppas de blir skit skoj:D
Var ett tag sen man var där nu. Har inhandlat ny klänning;)Hittar dock ingen bild på den nånstans på nätet, men läcker är den:D Får väl lägga upp nån bild sen kanske..

Hoppas alla får en fin fredagkväll! Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()