Foundation!

Finally verkar det som att jag börjar komma nån vart när det gäller foundation. Har kollat runt lite på nätet och det finns ju seriöst ALLA möjliga sorters märken och prisklasser.

Alla tipsar om Mary Kay, MAC, och ID. Dock har ingen av dom fallit mig i smaken, varken färgmässigt eller prismässigt. (Är villig att betala ganska mycket för en bra foundation, men då ska färgen klaffa perfekt!)

Har dock hittat två stycken på Make up store. Har ingen aning om hur märket är, men det är ju ganska många som använder sig av det, så man får väl testa. Har hittat något som inte ens Trucco hade tidigare, en HELTÄCKANDE foundation. Tack säger jag!

Inte för att jag har dålig hy eller nått, har kanske 1 finne, 1 gång om året eller nått. Inga leverfläckar iheller eller nått, men ändå. Det kan va kul att få ett "baby doll" face nån gång när man ska ut o så:)

Så de får bli mitt köp, en heltäckande och en halvtäckande (vanlig foundation alltså).

Får hoppas att dom inte smetar o så. :)

Angående hårfärgen har jag fortfarande inte hittat nån som ska va som Tyra Banks. Har dock mejlat Jill nu och skickat med en bild på hur jag vill ha det. Så får väl se om hon kan fixa de;) Har ringt runt till massa frisörer och alla säger samma sak - Går ej att få utan att slita på håret enormt.

Jo, jag är medveten om det... Vill ändå ha det... - Nej, tyvärr vi kan itne hjälpa dig.

Har t.o.m. ringt såklallade "afrofrisörer" som specialiserar sig på afrikanskt/ utländskt hår. Men inte ens dom vet hur man fixar den färgen...

Ja, nån gång ska jag väl få till de!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback