Torsdag!

Och bara två dagar till Sensation. Jaaa, jag vet att jag tjatar, men va fan. Jag känner fortfarande likadant som jag gjorde i mitt förra inlägg, allt är trist. Men jag försöker rycka upp mig nu. Kan inte gå omkring och sura hela tiden. Snart kommer min negativitet gå folk på nerverna.. Haha.


Nu har vi fått in nya pilgrims kollektionen förresten, och jag älskar den! Fullständigt. Hade velat ha på mig allt på samma gång om det hade gått. Men men. Tänkte lägga upp en mapp på Facebook med lite bilder på grejerna och döpa den till julklappstips:) Kanske inte helt fel!


I går var man på "Jag önskar jag hade råd att shoppa - Shoppingrunda" med Katia. Haha. Alltid kul o träffa dig gumman. Tyvärr har man så mycket o tänka på nu med butiken o allt, så man känner sig inte tillänglig speciellt ofta. Men de förstår du helt o hållet:) Eftersom du har samma going on med din butik och allt! Så de känns skönt att inte behöva förklara sig, och ursäkta sig själv när man inte har tid att träffas!


Nu sitter man här på jobb, och det har precis lugnat sig. Har haft jätte mycket folk nu sen nya pilgrim har kommit in. Men det känns skönt, att göra nått. Inte bara sitta o glo liksom.


I kväll händer det väl inte speciellt mycket. Jag ska göra en provsminkning inför Sensation. Med vita färger kombinerat med brons. Får väl se hur det ser ut:) Sen ska jag prova tova till håret extremt och se hur det ser ut. Hade behövt mer "Dust it". Den börjar ta slut....:( Kanske använda Björn Axens volummaster lite också. Yeah yeah, vi får se hur det blir. Ska försöka ta en bild tiill er:)


För övrigt lär det inte hända mycket i kväll, eller i morgonkväll (fredag). Hela fredagen går åt till att grovstäda lägenheten. Vi ska dammsuga, tvätta golv och torka av allting i lägenheten. Det är verkligen dax! Så det kommer vara jätte fint när Jocke och Fanny kommer på lördag.

Tror det blir lite dricka hemma hos oss, o sen tåget till köpenhamn. Blir väl att äta middag där, o dricka lite till för att sedan ta tåget igen till parken. Hoppas verkligen att detta blir lyckat i år med!

Ha en trevlig halloween alla!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött på Allt

Ja. Rubriken säger väl det mesta. Känns som om jag är levande död. På dagarna går jag omkring i en stor jävla dimma, och hittar inte ut. På kvällarna känns det som jag kvävs, sakta men säkert. Vet inte vart jag ska bli av, vet inte vad jag ska göra. Jag hatar när man mår såhär, för det känns precis som att det inte finns något att göra för att fixa det. Jag vill bara somna om såfort jag slår upp ögonen. Så fort jag går upp ur sängen så vill jag bara trilla ihop.


Jag vet att det är Sensation snart, och självklart ser jag fram emot det. (Fast jag känner såhär). Men sensation är nog det ända jag ser fram emot detta året. Efter sensation vad händer då, förmodligen kommer jag falla i ännu djupare "koma" för att allt blir plötsligt ännu mer tråkigt än det är för tillfället.

Orkar inte laga mat liksom, är inte sugen på nått gott. Orkar egentligen inte gå ut med Nano, men självklart gör jag det ändå. Orkar inte ens ligga och kolla film. This sucks.


Nä sluta klaga Victoria, pull your self together. Haha.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Shopping!

Då var man och shoppade i går! Var ute i förrgår också och försökte hitta en jacka. Men nej, inget alls. Hittade inte stövlar i heller som jag ville ha. Men i går, hittade man äntligen en jacka, på Veromoda. Mörk grå skepparkavaj som man kan knäppa hela vägen i halsen. Jätte fin, är jätte nöjd! Nu är det bara skorna som fattas.


Redan onsdag i dag, känns som måndag. Riktigt skönt, halvägs till helgen. Inte för att jag ska göra något alls i helgen, nope. Även om jag får lite lön på fredag så ska jag inte använda ett öre, förutom till att bunkra upp med nått gott framför tvn. Kenneth jobbar hela helgen, och jag tänkte att det är perfect timing för mig att ha uppesittarkvällar SJÄLV och ta igen serier. Har inte hunnit se hälften av alla avsnitt som har kommit ut av Gossip girl, Greys Anatomy, OTH, MP, 90210 - så det är ett måste!
Tända ljus, godis, vin och ciggaretter, och mys med Nano. Kan det bli mysigare? I dont think so!

Har hört att alla ska på Halloweenfester i helgen, ha d så ball;)

Förresten, Helena som arbetstränar här kom hit i måndes. När jag väl var fixat! Så skönt det var! Håret var på plats, smink och kläder! Hon blev lite chockad. Det sa hon själv. Haha. Så nu vet hon att jag inte ser ut som en luffare, alltid..Haha, patetiskt jag vet.. Men vad fan..

Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Börjar få huvudvärk känner jag..
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sur Igen!

Jag fortsätter på mitt förra inlägg då, då:) Fast att det är 3 dagar senare typ. Haha.
Nu har jag sålt lite örhängen. Tror ni inte där är en idiot som har "köpt" två par, men inte satt in pengarna än. Inte ens svarat på mina mejl. Nu ger jag henne sista chansen. Betalar hon inte in pengarna nu så blir det negativt omdöme hos henne. Så det så:) (Skönt att klaga ibland)

För övrigt har det väl inte hänt så jätte mycket. I fredes blev det hemmakväll med mys och film. I lördes blev det en liten utgång fast att vi inte skulle och egentligen inte alls hade pengar, så nu har jag fett dåligt samvete. Kvällen tog dock slut väldigt fort eftersom jag inte alls mådde bra, hade nog den värsta huvudvärken på flera år. Drack typ ingenting alls ute. Så hem igen, äta lite och sen sängen direkt.


Söndagen sov man läääääänge, somnade nog inte förrens vid 7 tiden i lördes eftersom jag mådde så dåligt. När man vaknade så var det rätt in i duschen, och sen hem till mamma och pappa. Åt middag, spagetti o köttfärsås. Sen kollade vi på nya Harry Potter. Helt dyster, jämfört med dom andra filmerna. Lite ledsam. Hoppas den sista filmen är bättre.


Sen blev de hemåt, kollade på fråga Olle dokumentären. Haha, höll verkligen på att döööö av skratt. Där var en äldre kille, kanske 50+ som försörjde sig på att "komma" inför tjejer. Så tydligen hyrde man honom, för 500 kr. Sen kommer han hem till en, och frågar VAR han ska komma. Sen bara ställer han sig och gör det..... Rakt upp och ner... På 45 sek!!!! 500 kronor för 45 sekunder.. Helt sjukt. Dessutom hade han en Michael Jackson mask på sig. Alltså, jag höll på att ralma av soffan. 

Apropå tv, (från det ena programet till det andra) så är jag rätt sur på att Blog Awards som jag har sett fram emot inte visades i direkt sändning. För det andra så är jag ganska irriterad på att det visas denna lördagen i stället, i 30 MIN! Bara 30 min. Känns som att man kan lika bra gå och köpa tidningen i stället.... Sen undrar jag lite hur Kenza inte kunde få något pris alls? Det måste ju vara nått fuffens. Enligt mig, och säkerligen många andra så borde hon fått årets blogg IGEN. Men nej..

Nu e man på jobb i allafall, och i dag har man gjort sig iordning.. Återigen ska Helena komma i dag. Men tror inte att hon gör det.... Har precis slängt iväg ett sms till henne, får se om hon svarar. Personal Partner ska tydligen komma in i dag, och diskutera hur det går för Helena.. Hmm.. Ja... De ni... Så ja, smink och hår är iordning:) Och här kommer en liten bild!

Ha d nice


Köpa ny mobil kanske, med bättre kamera... Ehhh ja...

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jag blir sur!

Ja det blir jag! För saker jag själv inte kan påverka.
Jag säljer lite grejer på tradera ju, med jämna mellanrum. Skön extra inkomst. På senaste tiden har jag lagt ut lite pilgrims produkter.

Tror ni inte där är en jävel som bara förstör för ALLA andra, som har köpt ett par ploppar av MIG! Jag är iof bara en i mängden, men ändå. Hon betalade och allt var bra. Sen går man in och kollar omdöme så har jag fått ett negativt!

Varför? Jo, för att idioten har tydligen bestämt sig för att ge ALLA negativt omdöme den dagen. Så ALLA säljare som hon har varit i kontakt med har fått negativa omdömen. Så jävla patetiskt. Det förstör ju hur mycket som helst för min del, jag kan inte radera ett omdömme. Jag kan inte skriva ett negativt tillbaka till henne, eftersom jag redan har gett henne ett positivt omdöme.

Nu är det en HEL MÄNGD av folk som inte kommer att handla mina varor eftersom dom inte tror att jag är seriös. Jag vet det, jag är själv så. Om jag handlar något på internet framförallt tradera, så handlar jag aldrig av någon som har ett negativt omdöme. Spelar ingen roll om det bara är 1 omdöme. Jag chansar inte på att jag KAN bli missnöjd med min vara.

Irriterad....? Ja,

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag idag

Och jag ligger helt på det veckomässigt. Varje dag jag vaknar tror jag att det är Måndag.. Hmm... Slår aldrig fel. Jeje..

I går blev det ingen lugn hemmakväll som jag trodde.. I stället körde vi ner till Falsterbo och träffade Kenneths brödrar. Åt middag, (hamburgare såklart) sen blev de lite snack o så. Lite lek med Nano och Molly som är en 14 år gammal borderterrie. Haha. Vi kan väl säga att hon inte var så pigg på att leka direkt. Sen blev de hemåt eftersom Kenneth skulle börja jobba natt.

Jag satt uppe hela natten i går o kollade på Greys Anatomy. Tog igen den nya säsongen:) Grät väl en eller två ggr. Är en sån sucker för greys. Kenneth kom väl hem vid 6 tiden, och jag hann knappt lägga mig i sängen förrens jag somnade.

Nu är man på jobb, och det är kallt som fan. Hackar tänder typ. Mammas kusin var in om här och berättade att han skulle ner till Thailand och jobba, och undrade om jag var sugen på några väskor. Hell Yeah sa jag. Och tog hans mejladress. Nu har jag mejlat iväg bilder på väskorna som jag vill ha. Så vi får väl se vilka han kommer hem med! Wohoo! Så glad är jag.

Nu ska jag stänga om en halvtimme, och då ska vi hem till mamma och pappa. Var ett tag sen vi var där hemma, så det passar bra. Pallar ändå inte laga mat iheller;) Haha.

Vi hörs väl i morgon! Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Redan onsdag. Halva veckan har gått. Känns som att det är Måndag, så ja det är ju positivt! Inte mycket har hänt sen Söndes, obviously. Mest jobbat, legat hemma och fryst. Det är ju knappt kallt ute, och inne för den delen. Fattar inte varför hyresvärden inte får tummarna hur röven och fixar till värmen i detta huset. Elementen blir bara halv-varma. Jag ligger liksom med duntäcke i soffan, och tjocka tröjor.

Till nått annat, biljetterna till Sensation White har kommit! Jippy! Iof inte vi som har dom, utan Jocke och Fanny. :) Jag längtar som sjuttsingen.

Förresten såg ni "Robins" i går på svt, jag höll på att dö. Dom hade skapat en parodi på Svenska Hollywoodfruar som hette Svenska Hollywood fruar i vanliga Sverige lägenheter. Vi kan ju säga att jag höll på att ramla av soffan av skratt. Efter det så hade han Pablo Francisco som gäst, eller hur det nu stavas. Återigen en skrattattack. :)

Idag händer inte mycket, har förresten gjort mig iording nu igen. Får se om Helena kommer hit i dag. Detta är sista gången jag tänker försöka få henne att inse att jag är inte stryk ful. Kommer hon inte i dag så får jag helt enkelt stå ut med att känna mig ful i hennes närvaro. (Jag sminkar mig inte längre, utom på helgerna om ni undrar..)

Kenneth ska iväg och köpa en ny bil förresten. Vi sålde den gamla för att vi behövde pengar, eftersom vi bara lever på min minimala lön för tillfället. Men nu har Kenneth fått ett nytt jobb, iof bara ett tillfälligt jobb tills han får ett annat, men bättre än inget. Så nu behöver han en bil.. Nattjobb.. Så nu får jag vara själv på nätterna igen!!!!!!!... KUL! Nej... Jag hatar det!!! Men vad gör man inte för pengar + att han kan hjälpa mig på dagarna i butiken om han inte är för trött.

Händer i helgen då? Är ganska sugen på att göra något! Något som inte kräver pengar.. Haha, så det får väl bli soffan och film. Dricka vatten och äta bröd.

Missa förresten inte "Blog Awards" på tv400 på lördag! 19.30 tror jag. Jag tänker inte missa det i allafall. Hoppas verkligen Kenza vinner i år också. Tycker att hon är den ÄNDA som har något som är värt att läsa om. Alla andra snackar skit och provocerar mest. Så, rösta på henne:)

Nä, nu mongar Kenneth sig så jag får sluta skriva nu. Ha d fint.
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen

Är över... Trist.. Varför kan det inte vara helg fredag-lördag-söndag. Tre dagar man är ledig? Livet hade flytit på mycket lättare om man hade varit ledig 3 dagar, jobbat 4. Men men..

I fredes var man hemma hos Emil tillsammans med Kenneth. Of course var min babe där, Katia. Annars hade jag inte klarat mig;) Men det var väldigt trevligt, man fick chansen att prata med Emils nya tjej också lite. Verkar trevlig.. :)

Sen bar det vidare till Etage. Det var väl helt okej där, även om jag inte har mycket till övers för Etage. Känns som att det är lite blasé. Ja jag vet, det är Hb definitivt också. Men känner ändå mig mer hemma där än Etage. I vilket fall som helst, där var ganska mycket folk från Falsterbo och Bunkeflostrand så man kände sig ganska hemma där ändå. När klockan passerade 03.00 så kände jag att det är dax att gå hem. Varpå golvet snurrade när jag stod helt still... Så hemåt blev det, och fyllekäket blev korvstroganoff - gott!

Lördagen spenderades hemma hos Katia och Zacki. Jätte trevligt, verkligen! Vi var ett litet gäng bara, Kenneth - Jocke - Fanny - Andy - Katia - Zacki och jag. Tittade så klart på fotbollen, beställde pizza. Killarna drack öl, medans jag hade tagit med mig cosmopolitan - blandning till töserna. Var väl hemma redan vid 00.30 tiden. Kollade lite på tv, och däckade sen:)

Söndes gjorde man inte mycket. Vi städade mest upp i lägenheten lite. Kenneth diskade o lagade mat - indisk mat. Medans jag torkade av allt och sorterade tvätt. Sen blev det lite mys, kollade nya transformers. Helt okej, men 1an är mycket bättre. Lite för mycket action för min del i 2an.

Nu är det måndag och jag sitter på jobb där det är helt dött. Ovanligt va? Såklart har jag gjort mig iordning igen. Fixat håret, sminkat mig och allt. För jag trodde att Helena skulle komma idag. Ja, jag vet att jag är sjukt löjlig som gör mig iordning för en tjej. Men jag vill inte att hon ska tro att jag alltid ser ut som jag gör, när hon tittar in. För engångsskull vill man se någerlunda fräsch ut. Men tror ni hon kommer i dag? Nej.. Klockan är nästan 14.00 och hon ska vara här klockan 13.00. KUL! Gjort mig iordning helt i onödan... Jag slutar redan klockan 15.00 och kommer med all säkerthet bara gå in och lägga mig i sängen.

Nä, sluta tjura nu Victoria. Usch.. Nu blev det en dålig dag i dag med.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var den dagen över

Ja, då är det en ny dag i dag. Gårdagen var jätte rolig:) Jag slutade jobba vid 15 tiden, och vi bestämde oss för att sticka bort till Katias butik vid Persborg. Så de gjorde vi. Fikade, och snackade skit i några timmar. Katia gjorde en jätte fin blomma till mig, i en kruka jag själv valde ut. (Som Katia by the way tyckte var asful).. Sen la hon i lite mossa o trä - jätte fint! Är så nöjd. Den har hittat sin plats i stora fönstret ut mot gatan:)

Sen blev de hemmalagad potatisgratäng som var jätte god. Jag brände mig förresten..På ugnen, när jag skulle sätta in formen. Knappt ont. Jag råkade nudda värmeslingorna högst uppe med tummen. Huden är helt vit på tummen.. Känns inte bra, och det svider fortfarande. Har fått linda in tummen. Hoppas det går över snart.

Sen blev det bio. Final Destination. Filmen var inte alls lika bra som dom förra filmerna, men det var riktigt coolt med 3D effekterna. Såg ut precis som om man kunde ta på vissa saker. Så de va rätt coolt, har man inte sett 3D innan så gör det. Det var första gången för min del, men ja..Det kommer jag göra om.

Sen blev de hemåt, till lille Nano:) Sen en film till:)

I morse när jag vakna ville jag bara sova, sova, sova hela dagen. Är så fruktanvärt trött i dag, så jag vet inte vart jag ska bli av. Funderar seriöst på att stänga butiken lite tidigare i dag, och gå och vila mig. Känner att förskylningen är på väg att bryta loss och det vill jag verkligen inte. Bryr mig inte så mycket om den kommer efter oktober, men inte nu..

I kväll vet jag inte riktigt vad som händer. Emil skulle tydligen ha folk, och Katia vill ha med mig;) Så vi får väl se hur vi gör. Hoppas alla har en fin helg:) I morgon blir det förresten fotbollen med Katia och Zacki, ska bli kul:)

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 År

Med Kenneth i dag:) Wohoo! Känns faktiskt längre, men på ett bra sätt of course. :) Känns som vi har känt varandra hur länge som helst. Så Grattis till oss:)


I går hände de inte allt för mycket.. Jag hade ett sug att göra något i går, men jag höll mig;) Det blev lite halvbestämt att vi skulle möta upp Katia och Zacki på möllan och ta nån öl, men tydligen tog deras Mac Donalds mat över en timme på sig, så vi sköt upp det tills lördag:) Så lördag it is, fotboll och öl. Pizza kanske? Gott!

Nej, så gårkvällen bestod av film. Som vanligt. Johan Falk - filmerna. :) Älskar svenska thrillers. Bäst är så klart Beck. Men Johan Falk, Wallander, Irene Huss, och Hassel går också bra. Har man sett allt det så finns det Van Weeteren, som funkar..


I dag/kväll blir det mys:) Jag vet inte om vi sticker till Lund och äter min favoritpasta. (Mums) Eller om vi sparar det tills helgen kanske. Men det blir i allafall bio. Ganska lågbudget kan jag då känna, att man firar 1 år och bara går på bio. Men what the hell, va ska vi säga? Sensation är viktigare. ;)
Det blir i allafall Final Destination 3D. Har alltid velat se 3D film på bio, men aldrig fått tummen loss.


För övrigt, så ska jag skaffa spinningkort har jag bestämt. (Say What?! Tänker alla.) Men ja. Nu är jag trött på att bara vara så slö. Faktum är att jag har faktiskt tränat tidigare under perioder, men aldrig känt mig riktigt motiverad. Detta är första gången jag verkligen känner mig motiverad. Dessutom, om man spinnar så får man både se och känna resultatet ganska snabbt vilket gör att motivationen håller i sig automatiskt.


Hoppas ni har en bra dag:) I Know i will! Pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hmmm..Nej Victoria

Nej, nu är jag inne på fel tankar igen.. Vi ska spara våra pengar till Sensation, men ändå har jag fått ett ryck och vill göra nått i kväll.. Nej, Victoria.. Jag får inte tänka så, den tanken dök endast upp för att jag kom på att jag hinner ju få lön innan Sensation.

Annars hade jag nöjt mig med att ligga i soffan bara. Ohhh.. Jobbigt.. Vad ska man göra?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen bra dag..

I dag är ingen bra dag... Why? Har ingen aning. Bara känns kasst.

Skulle egentligen varit ledig dag, men nej. Mamma vart tvungen att åka iväg på möte i Lund med Chrilles läkare. Pappa skulle tydligen informera mig om detta i morse, så jag visste att jag skulle öppna i stället. Så blev det inte, halv 11 ringer pappa - Ehh.. Du får öppna i dag. Tack sa jag, och fick gå upp. En halvtimme innan man börjar jobba alltså..? Men det fick gå..

Nu är man på jobb, och det är dött, dött, dött i dag igen. Har sån ångest i dag. Vet inte riktigt hur jag ska förklara. Känner mig helt konstig.

Jag är jätte hungrig, men orkar inte laga nått...? Står hellre över maten då liksom..

Jag vill ut och shoppa, men hade jag fått tillfälle för det så hade jag nog valt soffan i stället...

Jag vill gå och lägga mig igen, samtidigt som jag är ganska pigg och känner mig nästan helt utvilad..?

Vet inte vad det är med mig i dag i allafall..

I går var Katia här:) Hon stängde sin blomsterbutik tidigare och trallade hit med chai-latte, och en jätte fin blomma i en hög vas. Fylld med stenar och runt om var det ett band med "pärlor". Jätte fin, verkligen! Så gulligt! Jag blev helt rörd. Så den har jag placerat ut fint i köksfönstret! Vår första växt!

I dag händer det väl inte speciellt mycket.. Även om det hade gjort de, så hade jag förmodligen valt att stanna inne och sura. Hoppas ni har en bättre tisdag än jag.

Nu fick jag precis Ellos nyhetsbrev, så man får väl gå in och kolla på lite kläder, bli på bättre humör. (Vilket jag inte kommer bli, eftersom jag inte har råd att köpa nått pga Sensation)...

Ciao


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bild från Fredeskväll!

Mina darlings:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag!

Då vet det måndag igen.. Trist.. I dag jobbar man själv. Mamma och pappa ska till Tomelilla och träffa mäklaren. Huset är äntligen sålt. Känns trist, men ändå bra. Det är synd att det bara ska stå och förfalla, men har man inte tid så har man inte tid liksom. Då är det bättre att sälja det till nån som kanske har tid att renovera det, och som kommer att ta hand om det.

Försöker säga till mamma och pappa att dom hade trivts mycket bättre om dom inte hade haft så mycket saker, så mycket ansvar. Tex de huset, dom kommer må mycket bättre när det inte är två hus att ta hand om. Då är det bättre (enligt mig) att hyra ett hus/stuga eller nått när man har tid att åka bort. I stället för att tänka på att underhålla ett hus man aldrig är i nästan. Men visst, det är synd. För det är jätte fint.

Nä, till nått trevligare.. Nya Pilgrims katalogen har kommit:) Så får väl kolla igenom den! Annars händer det väl inte så mycket. Är lite smått irriterad bara. Helena, som arbetstränar här har alltid sett mig osminkad och håret krulligt och uppsatt i en knut typ.. = Fult. Så jag tänkte att för en gångsskull ska jag göra vid mig. Inte för att jag blir "snygg" kanske, men i allafall snyggare. Så hon inte tror att jag är en luffare eller nått. Så i morse fixade man håret, sminkade sig och tog på sig lite finare kläder. Men tror ni hon kommer i dag? NEJ! Mamma ringde precis och informerade mig.. Typiskt.. Har jag gjort mig iordning i onödan.. Ball...

Förresten.. Jag och Kenneth firar 1 år på torsdag:) Wohoo! Känns mycket längre, men men.. In a good way. Eftersom alla vårar pengar denna månaden går till Sensation White så ligger vi väldigt lågt. Det blir nog bara nån middag på mitt favoritställe i lund:) Och kanske bio. Får se.

Ha en trevlig måndag!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag!

I går blev det bara lugnt, rätt skönt faktiskt. Var ganska slut sen i fredes. Men i kväll bär det hem till päronen. Middag och så:) Nån sorts lasagne med bandspagetti och skinka. Gott gott! Sen blir det bara hem och sova! Är fruktansvärt trött kan jag berätta!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!

I gårkväll så hade vi lite folk här hemma. Jätte trevligt! Katia kom precis som jag ville:) Det var väl höjdpunkten.. Hehe. Sen blev det utgång till Debaser... Urk säger jag. Vill aldrig mer dit. Bara massa vänster-vänster-vänster folk.

Jag orkar inte sånt. Allting måste vara så extremt för dom. (Vissa av dom). Jag menar ja, jag är höger. Men jag går inte omkring med blåa kläder, och pins över hela kroppen för att folk ska fatta att jag lutar åt höger. Nej, jag tycker det jag tycker. Behöver inte en hel garderob med palestina sjalar, scackrutiga kläder, piercingar, pins, kepsar där det står "Gå Till Vänster", rutiga skor och extravagant smink för att för att visa vem jag är. Absolut är det kul att alla inte har samma klädstil och så, men come on..

Jaja, eftersom vi inte gillade de stället men det var inte lönt att gå vidare till nått annat normalt ställe, så fick det bli kära Hb... Men det var rätt roligt faktiskt.. Denise, o Camilla vart där:) Så det lyckades ända bli en bra kväll:)

I dag blir det i allafall väldigt lugnt. Kenneth ska laga middag med fläskfile o grejer. Bakad potatis;) Sen blir det väl film och mys! Ha en trevlig lördag!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Freitag!

Hej Hej!

Fredag idag, (skönt) helgen är här:)
I dag öppnade man butiken försent... Klockan ringde INTE när den skulle. Jag vaknade klockan 12 ungefär, och tänkte gud vad jag känner mig utvilad i dag, med ett riktigt stort leeende på läpparna! Låg och mös i sängen i en kvart eller nått, för jag tänkte att klockan är ju inte 10.00 än. Eftersom mobilen inte har ringt. När det hade gått 15-20 min så kollade jag tillslut på mobilen. Larmet var aktiverat klockan 10.00, men klockan stod på 12.15... Ehhh... Va? Då har jag liksom inte tryckt av det i sömnen eller snoozat. Skumt. Får skaffa ny mobil snart känner jag, denna hänger på dom sista trådarna. Den har varit igenom mycket:)

Mamma kom in till butiken vid 15.00 tiden, så då stack vi till apoteket och köpte en hel kur mot förskylning. Orkar inte med förskylningar alltså, jag blir så sur! Sen körde vi till Buttricks och handlade lite mer inför Sensation White. Jag handlade ett vitt trollspö, och en vit tiara. Kenneth handlade en vit mask (Zorro-stile). Sen handlade vi sprayfärg till håret så att vi kan göra Kenneths hår helt vitt, och mitt hår ska vara täckt av silverglitter. Det kommer bli sååå kul. Det ända som fattas nu är ett par silvriga ballerina skor så man kan dansa natten lång:) Har ju mina vita skor från förra året, men jag fick sån skoskav av dom så det var helt sjukt. Det läkte inte förrens 1-2 månader senare. Vill verkligen inte vara med om det igen!

Sen blev det en tur till systemet, eftersom vi ska tydligen ha lite folk här hemma i kväll. Jocke, Fanny, Andy, Aina, Calle, och nån till. Hoppas my babe Katia vill komma också:)
By the way, jag har fått ditt sms men mobilen klyddar så jag har inte kunnat svara:(
Sen får vi se om vi stannar hos oss hela kvällen, eller om det blir nån typ av utgång. Är ganska sugen på Bodoni, om det är regeekväll eller nått. Annars stannar jag nog helst hemma. Vill verkligen inte till dom vanliga nattklubbarna. Är så trött på det!

Nä, nu ska jag stänga här i butiken och börja laga mat till älskling som har varit sååå duktig och städat hela lägenheten helt själv:) Sen blir det duschen och fixa sig!

Ha en trevlig fredagkväll alla!
Ciao

För ni som inte vet vad Sensation är, så kolla på denna videon.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött!

Ohh detta vädret. Det gör mig trött och irriterad! Jag brukar älska hösten, men detta är fan olidligt. Jag har nog fryst non-stop i över en vecka. Förskyld börjar jag bli också. Det är lite sådär halvt utruten förskylning. Jag tycker redan att det är jobbigt, men bara vänta Victoria tills förskylningen har brutit loss och är igång för fullt! Orka!


Jag blir mycket hellre förskyld nu än i slutet av nästa månad. Sensation White närmar sig. Och jag tänker inte missa det för hela världen. Lätt det roligaste, coolaste jag någonsin varit med om. Vilken upplevelse. Oavsett om man gillar musiken eller inte, så är det något man inte ska missa. Vi köpte biljetter i förrgår, så allting är bokat och klart!


Förra året så åkte jag och Kenneth själv dit, och jag kan helt ärligt säga att hade inte Kenneth övertalat mig att åka dit, så hade jag stannat hemma. Och definitivt ångrat mig så lännnnge. Eftersom jag tror de var första gången det hölls i Danmark.  Detta året blir det jag, Kenneth, Jocke och Fanny:) Vi kommer ha sååååå roligt! Synd bara att inte Katia och Zacki följer med också:( Men men..


I dag har man inte gjort så mycket.. Har jobbat nu i nån timme, och skrivit upp vilket vi ska ha från det nya sortimentet av Pilgrim. Såååå fina grejer. Jag vill ha allt själv!
Nu tar man det mest lugnt och väntar på maten:)

Robin är här hemma också, så han och Kenneth lagar hamburgare tror jag.. Ingen gourmetmiddag där inte.. Haha, nej jag älskar enkel mat..

Nä, nu ska jag gå och ta en cigg och fortsätta beklaga mig över det bedrövliga vädret vi har här hemma. Ta mig här ifrån.. Skicka mig till Grekland eller nått...

Ohhhhhhhh

Kolla!!! Varför ligger inte jag där?



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()