Vad Hände Där Egentligen?

Vad har hänt med vädret? Allting var på rätt väg! Sol och riktigt varmt! Började ju röka ute o allt. Sen bara sådär så slog vädret om igen.. Katastrof.. Så trist! De bara regnar, regnar och regnar..

Får verkligen hoppas att de vänder igen framåt helgen.

Igår jobbade man som vanligt, och gick därifrån mindre nöjd. Sålde inte alls lika bra som jag brukar, så de blev lite panik. Sänkte mitt snitt från 140 i timmen till 120. De är ganska mycket. Bad om att få hoppa in en extra dag, för att kanske kunna räta upp snittet. Så i dag jobbar man igen. Yeaaah... Eller inte..

Vaknade upp i morse lide taggad att jobba, kände mig utvilad och allt. På nån höger så råkade jag somna om ändå.
What?!- Utvilad var det.... Och på nån vänster vaknade jag försent och öppnade butiken ganska sent.. Japp.. Så där rök mitt humör. Denna dagen hade varit bäst om man hade fått vara hemma, ligga i soffan och äta cheeseballs. Har fått nån noja på dom. Men nope.. Eftersom man skulle vara duktig, så får man stå sitt kast och palla sig iväg till de andra jobbet sen.. IT SUCKS.

Till nått annat.. Hmm.. Lina kommer hit i dag. Robin var här igår, jag är bortskämd.:) Nä, men Lina kommer idag och ska titta på lite Pilgrims smycken. Som tur är så jobbar även Lina ikväll, så man har nån att jävlas med!

Nä.. Nu ska jag ta en cigg.
INOMHUS! Det är ju snorkallt nu. Sen får man väl sminka sig o käka nått.

By the way, de e helt dött i dag. Två dagar innan löning.
- Shoot me.

Haj o ivaj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag äntligen!

Älskade fredag är här! Vädret är HELT fantastiskt i dag. Vill bara ut ut ut! Men de går inte, för man jobbar ju tills klockan 18.00.

Hoppas de händer nått skoj ikväll, är så sugen på att göra nått! Ner till stranden o grilla eller nått! Fast de kanske fortfarande är för kallt ändå.. Man lurar sig själv, bara för att solen lyser så tror man att de är jätte varmt. Så tar man av sig plagg efter plagg, och de slutar med att man blir jätte förkyld för att det egentligen inte var så varmt. Alltid flest folk som blir förkylda mellan vintern -våren. Så man får väl se upp lite, så att man inte trillar dit igen..

Nu svamlar jag.. Har ingen aning om vad jag ska skriva.. Vill bara göra nått helt enkelt, har sjukt mycket överskottsenergi..

Är de någon som är sugen på nått så hör av er! :D

Haj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inflyttningsfest - Emil & Josefin!

The happy couple som precis har flyttat ihop:)



Och självklart jag och mina älsklingar - Katia, Fanny & Aina!







Sen har vi lite random bilder på tex...

Här har vi Kleerup, Andy & Aina.



Här har vi Katia och hennes köksmongo.



Andy, Jag, Fanny & Jocke



Älskling visar hur man kör buss! Haha, skit sött.



Grabbarna Grus - Långt in på natten. Kolla ögonen.




Nu pallar jag inte lägga upp fler, har typ 100 bilder från den kvällen.
Riktigt trevlig stämmning, massor med folk. Hela lägenheten var typ fylld. :)

Hoppas på fler såna fester i vår:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdatering.

Okej, eftersom folk ber om uppdatering till höger o vänster. Så varsågoda.

Här kommer den..

INGENTING HAR HÄNT PÅ SENASTE TIDEN!

Japp, så är det. Så det finns ingenting att uppdatera om.

Hmm.. Kan ju berätta att jag var på firmafest i fredes på Gossip och åt skit god Ryggbiff. Lyckat som fan. Fick även diplom som Vår egna skåning eller nått. Med 3:e bäst resultat. Så de va nice:) Då vet man att man är bra:) Sen skulle alla dra ut, men de blev bara jag, Lina, Linnea och Anna. Skit trevligt de också:) De fick bli Happy. Shot och cider:) Gott gott!

Därefter blev det HB, eftersom Lina inte hade nått legg. DÄR, är en nyfunnen vän som jag gillar starkt förresten:)

I lördes blev det inflyttningsfest hos Emil och Josefin i västra hamnen. Jätte fin lägenhet, fick dock tillbaka massa minnen om förra lägenheten på Annestad.. Men annars var det skit skoj! Alla blev jätte fulla och rediga;) Haha, vi var väl inte hemma förrens vid 5 nån gång:)

Nu e man på jobb, men hade hellre legat hemma. Är ganska sjuk. Krasslig i halsen. Vaknar upp varje dag med spyan i halsen. Har väl åkt på ett riktigt vår-virus eller nått.. Får hoppas att de går över snart.

Så, jobba hela veckan i butiken. Kvällsjobbet tar verkligen stryk av denna förkylningen, då jag har fått stanna hemma dom senaste 2 ggr jag skulle varit där. Fan alltså! Men mår man inte bra så mår man inte bra.

I helgen kommer de väl inte hända speciellt mycket i heller, ska försöka bli helt frisk. Och om jag känner mig bättre så kommer Aina och Andy hit på en bit mat, och lite vin. Sen blir de spel hela kvällen.

Ha d gytt!

Ska slänga upp lite bilder sen i lördes - inflyttningfesten. Kommer även att läggas upp på fejjan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

PÅSK!

Nu e de påsk, så GLAD PÅSK på er alla!

Nu jobbar man fram tills 16.00 i butiken där det verkligen STRÖMMAR in kunder, HELA tiden. Känns skit roligt!
Sen ska man kasta sig in i dushen, fixa kläder, smink o allting.
Sedan ställa sig och göra olika snittar, som ska hem till mamma o pappa. Alla ska bidra med någon egen plockmat i år, och vi tänkte bidra med "Jockes snittar" som serverades på Jocke o Fannys inflyttningsfest!

Kenneth är bakis, men fixar ändå:) Han är redan uppe och håller på att bada Nano! Stackare, tycker inte om vatten.

Senare på kvällen när drinkarna är uppdruckna och man är mätt och belåten så bär det av in till stan. För att möta upp Jocke o Fanny och Johanna. Dricka lite till och utgång;)

Hoppas på en riktigt trevlig påsk!

Haj svaj

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()